WhatPulse Forums » Support » Client software v » OBS and geek window? Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OBS and geek window?
07-12-2014, 06:37 PM
Post: #1
OBS and geek window?
I have been having trouble capturing the geek window with OBS, and i have seen other streamers using obs with it. How can i fix/get it to show up on stream?

Thanks
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-18-2014, 11:50 PM
Post: #2
RE: OBS and geek window?
It kinda works out of the box for me. Downloaded OBS 0.625 on OS X and Windows 7, added a Monitor Capture and clicked 'Start Recording' - it records the geek window.

See: https://www.youtube.com/watch?v=VC4e8AqD...e=youtu.be
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  geek window wont open samjolteon 0 379 07-01-2019 02:19 AM
Last Post: samjolteon
  Geek Window off in user rank WOWVern 1 663 03-03-2017 06:28 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Facts window occassional displays strange formats/information d3ullist 1 1,080 07-08-2016 09:38 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] 2.7 Geek Window Closes after exiting full screen Media on twitch and youtube arsha99 2 1,053 04-11-2016 11:24 PM
Last Post: arsha99
  Geek window won't show on the top layer Roland.w 1 1,721 01-06-2016 12:45 PM
Last Post: Robby250
  [SOLVED] Geek Window basti3301 2 2,918 11-05-2015 02:10 AM
Last Post: phinehas1234
  Geek window bugging moray95 1 1,245 06-19-2015 01:49 PM
Last Post: smitmartijn
  Linux: x warns bad drawable, translucent main window. Wieschie 2 1,925 05-23-2015 06:15 PM
Last Post: Wieschie
  Geek window has disappeared. SirGriffinVondran 1 1,464 05-16-2015 10:44 AM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Geek Window Krazl 3 2,040 04-16-2015 04:20 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)