WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] Large amount of RAM being used Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Large amount of RAM being used
07-22-2014, 04:51 AM
Post: #11
RE: Large amount of RAM being used
(07-21-2014 05:44 PM)smitmartijn Wrote:  
(07-08-2014 08:36 AM)dullahan8 Wrote:  This is with it running in the background. Opening and closing the GUI resets it to 3MB, but then it quickly climbs to 300 after 5 mins.

Your comment about opening and closing the GUI got me thinking and tinkering a bit..would you mind running 2.4.1b1 for a bit and seeing how it behaves when it comes to your memory usage?

https://dl.dropboxusercontent.com/u/7766....4.1b1.exe

I appreciate the interest in fixing this "issue". However, when I try to install 2.4.1b1, I get a "QtWebKit4.dll" error. Most of the time I encounter .dll errors, they are because of C++ frameworks or Directx not being installed. I'm not sure what could be causing this .dll error, however, considering that previous versions work just fine for me.
I have also tried compatibility mode, which did not help, either.
Could this possibly be an issue with my computer, or from the program's end?

Currently using an intel i7-2600, x64, Windows 7 Ultimate
Not sure if there are other specs that would help.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Large amount of RAM being used - Poledancerz - 07-22-2014 04:51 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] radioz 2 1,118 06-20-2019 11:54 AM
Last Post: radioz
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 848 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 1,661 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
Bug Client doing an insane amount of writing to disk Formina_Sage 4 1,193 11-04-2016 04:47 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 2,872 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] OS X no longer starts, crashes on startup stuthemonkey 3 1,046 10-01-2016 06:34 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Best solution for delaying whatpulse until after panel loads fennectech 1 1,118 09-15-2016 03:36 AM
Last Post: smitmartijn
Sad [SOLVED] The only thing that kept me from using whatpulse itzhalo 3 1,617 09-07-2016 09:53 AM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Facts window occassional displays strange formats/information d3ullist 1 1,067 07-08-2016 09:38 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Problem with Logitech Keyboard Widget Mattie112 2 1,167 03-25-2016 07:29 PM
Last Post: Mattie112

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)