WhatPulse Forums » Support » Client software v » Also can't pulse. Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Also can't pulse.
06-12-2014, 06:31 PM
Post: #1
Cant pulse
When I try to pulse, i see the following message "An error has occured while communication with the website. Proxy connection closed prematurely" Please help
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-13-2014, 05:22 PM
Post: #2
RE: Cant pulse
Your proxy server is not allowing the connection to https://pulse-stats.whatpulse.org - inquire with your network admin why that is.

If you don't need to use a proxy, disable it in the client settings.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-13-2014, 05:31 PM
Post: #3
RE: Cant pulse
Its my home computer and i can pulse on the other computer on the same computer. I dont use a proxy.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-14-2014, 06:08 PM
Post: #4
RE: Cant pulse
If you don't have to use a proxy, disable it in the settings.

I'm sorry, but "i can pulse on the other computer on the same computer" does not make sense to me, please try to rephrase.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-15-2014, 03:55 PM
Post: #5
Also can't pulse.
Got a popup a few hours ago saying it can't pulse because the proxy connection was refused.

Exact error:
Title: "Error while pulsing! - WhatPulse"
text: "An error has occurred while communication with the website: Proxy connection refused"

Might want to fix the typo in there too... communication should be communicating...

I went to check if there were updates and it also failed: "Feed download failed: Connection refused."


No proxy settings are enabled. It's currently set to "auto detect proxy". I tried unchecking that box, saving, and pulsing but I got the same error.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-15-2014, 06:09 PM
Post: #6
RE: Also can't pulse.
(06-15-2014 03:55 PM)migit128 Wrote:  No proxy settings are enabled. It's currently set to "auto detect proxy". I tried unchecking that box, saving, and pulsing but I got the same error.

Restart the client after changing those settings.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-16-2014, 08:57 AM
Post: #7
RE: Cant pulse
(06-14-2014 06:08 PM)smitmartijn Wrote:  I'm sorry, but "i can pulse on the other computer on the same computer" does not make sense to me, please try to rephrase.

He means he can pulse on a different physical computer, onto the same "whatpulse computer", ie home, work etc.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-16-2014, 09:05 AM
Post: #8
RE: Cant pulse
(06-16-2014 08:57 AM)SearchBuzz Wrote:  He means he can pulse on a different physical computer, onto the same "whatpulse computer", ie home, work etc.

That's an assumption, you can't know that for sure. ;-)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-16-2014, 01:52 PM
Post: #9
RE: Also can't pulse.
I ended up changing the proxy settings to not auto detect, then back on to auto detect, then turning whatpulse off and on again. That did the trick... No idea why though!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Can't pulse OskarCodes 1 411 05-09-2020 05:34 PM
Last Post: Anonymous2
Question [SOLVED] Manual Pulse-button does not work PeaceFreak 5 916 03-13-2020 04:14 PM
Last Post: PeaceFreak
  Showing incorrect pulse stats Vetselm 1 641 02-15-2020 03:54 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 2,977 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
Bug [CLOSED] What pulse stuck , is what pulse not support for windows 10 ? karahan29 1 1,653 11-05-2016 10:34 PM
Last Post: smitmartijn
  Forgot to pulse before I installed win10 z2sam 2 2,252 08-29-2015 07:43 PM
Last Post: z2sam
  [SOLVED] Weeks in What Pulse barry19 2 2,211 08-18-2015 03:01 AM
Last Post: barry19
  [SOLVED] Pulse Success Popup - How to make it stop? London_Ash 3 4,114 08-04-2015 05:07 PM
Last Post: smitmartijn
  Cannot pulse: connection timed out/closed Anoxic 1 1,891 06-17-2015 09:46 AM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] [MAC10.10][WP2.5] Record network but don't pulse galaxiax 2 2,360 03-27-2015 10:51 PM
Last Post: galaxiax

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)