WhatPulse Forums » Support » Client software v » Client places wrong after pulse in 2.4 Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Client places wrong after pulse in 2.4
05-31-2014, 07:31 AM
Post: #1
Client places wrong after pulse in 2.4
My total keys stat place on the client is stuck after pulsing on the 2.4 client. The data upload is fine and the numbers are correct for all stats, but the place modifier is wrong on all stats in the client. Omission of the line(s) possible? If so, a 2.4.1 should come out with correct place modifier.

Ex: Was 3,327th before last pulse in keys. After pulse, according to the website, I should be 3,323rd.

This is not reflected in the client as it shows I am still in 3,327th. Please fix.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-31-2014, 06:43 PM (This post was last modified: 05-31-2014 06:43 PM by smitmartijn.)
Post: #2
RE: Client places wrong after pulse in 2.4
Ranks are calculated every 2 hours, so it is fairly possible it differs a bit inside the client. It was never supposed to be real time.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-01-2014, 12:02 AM
Post: #3
RE: Client places wrong after pulse in 2.4
OK. I didn't know that. Thanks for clearing that up, Martijn.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 8 3,239 08-24-2019 08:52 AM
Last Post: ste0
  Mac client causing latency every ~10 seconds bryandh 10 2,632 03-09-2017 04:50 PM
Last Post: DJLunacy
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 1,688 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 790 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn
  Client crash on launch (v2.7.1) Sovex66 13 2,627 02-27-2017 09:31 AM
Last Post: Dosphal
Bug [CLOSED] What pulse stuck , is what pulse not support for windows 10 ? karahan29 1 978 11-05-2016 10:34 PM
Last Post: smitmartijn
Bug Client doing an insane amount of writing to disk Formina_Sage 4 1,209 11-04-2016 04:47 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 2,915 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Client Crash macOS Sierra SeeEmAge 3 1,340 09-15-2016 03:42 AM
Last Post: smitmartijn
Bug [FIXED] Premium on site does not match premium on client fractalsauce 3 1,161 06-26-2016 06:10 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)