WhatPulse Forums » Support » Client software v » Windows 7 Beta + Whatpulse Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Windows 7 Beta + Whatpulse
07-19-2009, 12:15 AM
Post: #31
Windows 7 Beta + Whatpulse
It's strange, mine didn't work for the first few days of running Windows 7 but now it works just like it used to in Vista. No change at all.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-21-2009, 12:37 AM (This post was last modified: 07-21-2009 12:39 AM by bobL.)
Post: #32
Windows 7 Beta + Whatpulse
GottZ Wrote:hm. maybe you dont understood what i wrote cause of my crappy english..
so you want to tell me that you know what i have tryed since a month..

to say it clearly:

i know about this input lags i told about, not only from windows 7.
i got them also in windows xp and linux if my cpu get used elevated.

for me it looks like the thread management in windows 7 is not that good for singlecore processors and cant handle other processes while a elevated thread is running, even if it runs in normal priority.

example:
i run a program that is eating my cpu a bit.
whatpulse is running in realtime priority.
whatpulse is maybe still logging.
i change the priority from whatpulse to normal or below.
whatpulse stops logging.
i change it back.
whatpulse is still not logging.
rightclick --> exit --> restart..

Sounds like if you stop screwing around with the priorities you won't have this issue anymore.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-24-2009, 10:10 PM (This post was last modified: 08-24-2009 12:44 PM by GottZ.)
Post: #33
Windows 7 Beta + Whatpulse
it really sounds like that?
srsly i still keep telling that whatpulse is not working for me..

ok again..

i force windows to use whatpulse in lowest priority
--> stops working. pretty fast

i leave it untouched after a clean system start
--> stops working

i force windows to use whatpulse in realtime priority
--> stops working. but not that fast

hope you understood me now -.-

edit:
around 20k a day in the last month.. srsly.. i wrote much more in that time -.-
/me is looking to some filesizes of some scripts i made recently


edit2:
now i run Windows 7 RTM and got still the SAME issue.

[Image: 215642.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Bug WIndows High CPU Usage necenzurat 10 5,066 Yesterday 08:35 AM
Last Post: ClayC
  Whatpulse could not find OpenSSL Adrriii 0 28 12-03-2019 12:52 AM
Last Post: Adrriii
  Having trouble running whatpulse on Neon Linux BlackWidow 1 65 12-03-2019 12:02 AM
Last Post: Adrriii
  Cannot start WhatPulse using Ubuntu 19.10 Adrriii 1 127 11-01-2019 02:37 PM
Last Post: Adrriii
  Whatpulse crash [GoT]Jewest 3 243 10-28-2019 01:18 PM
Last Post: [GoT]Jewest
  Updating from jessie to buster breaks whatpulse [GoT]Jewest 2 233 10-28-2019 01:17 PM
Last Post: [GoT]Jewest
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 3 578 09-24-2019 10:56 PM
Last Post: kolah
  Whatpulse isn't running after upgrading Ubuntu 1geeky 0 258 08-06-2019 05:46 AM
Last Post: 1geeky
  WhatPulse 64bit install on Lubuntu 19.04 SiKTheGreatOne 0 420 06-30-2019 02:49 AM
Last Post: SiKTheGreatOne
  WhatPulse not opening on Manjaro Linux (Arch distro) tboxley 4 808 05-26-2019 11:30 AM
Last Post: FamilienVater

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)