WhatPulse Forums » Support » Client software v » Heavy lag, and yep its WhatPulse Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heavy lag, and yep its WhatPulse
01-07-2009, 05:28 PM
Post: #11
Heavy lag, and yep its WhatPulse
My old system was a AMD XP2000+, 512mb DDR, Radeon 9800pro, MSI motherboard and a Razer diamondback mouse.
When I upgraded the computer I kept the mouse for some time (until it broke) but the mouse mileage worked fine on my new system when playing games, so to my experience it's not a mouse the problem is hanging on.

"You don't know when you might need a tank" - Jericho
Homepage: http://Quarzi.mine.nu/eng for the non swedes x)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-08-2009, 01:55 AM
Post: #12
Heavy lag, and yep its WhatPulse
I think it's worth mentioning my own experiences with WhatPulse and lag. I've noticed significant mouse and typing lag on two different computers in my house when they ran XP. However, when I upgraded both computers to Vista, the lag completely resolved itself. This seems to suggest that the issue is XP-specific, which is annoying since my ThinkPad still runs XP and is frequently hit by lag from WhatPulse.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-08-2009, 12:28 PM
Post: #13
Heavy lag, and yep its WhatPulse
Hauskaz Wrote:I think it's worth mentioning my own experiences with WhatPulse and lag. I've noticed significant mouse and typing lag on two different computers in my house when they ran XP. However, when I upgraded both computers to Vista, the lag completely resolved itself. This seems to suggest that the issue is XP-specific, which is annoying since my ThinkPad still runs XP and is frequently hit by lag from WhatPulse.

Hmm, that's actually possible. It could be that it's a bug affecting the runtimes in XP. Anyone elses experiences in this would be greatly appreciated.

~Century0
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-31-2013, 10:46 AM
Post: #14
RE: Heavy lag, and yep its WhatPulse
i have it whit no progrems runing on vista + latest whatpusle
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-31-2013, 06:44 PM
Post: #15
RE: Heavy lag, and yep its WhatPulse
That's because this is a 3,5 year old thread.. ;-)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-31-2013, 07:54 PM
Post: #16
RE: Heavy lag, and yep its WhatPulse
I dont think anyones ever bumped one of my topics with a different username before.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Whatpulse Client and Windows 10 (20H2) d3FC0N 1 147 11-21-2020 10:36 AM
Last Post: Dosphal
  Cannot start WhatPulse using Ubuntu 19.10 Adrriii 8 2,305 11-05-2020 02:23 PM
Last Post: Juje
  Cannot start Whatpulse successfully on Manjaro 18.1.4 (Arch Linux) anijatsu 3 1,522 10-25-2020 01:36 PM
Last Post: smitmartijn
Bug Whatpulse keeps me logging off shadowrune 1 535 09-13-2020 10:08 AM
Last Post: shadowrune
  WhatPulse hangs and crashes on Windows startup td95 0 363 08-17-2020 07:20 AM
Last Post: td95
  “Cannot open shared object file” pops up when installing WhatPulse Gaurav Mall 0 510 04-22-2020 06:08 PM
Last Post: Gaurav Mall
  Whatpulse could not find OpenSSL Adrriii 0 846 12-03-2019 12:52 AM
Last Post: Adrriii
  Having trouble running whatpulse on Neon Linux BlackWidow 1 1,058 12-03-2019 12:02 AM
Last Post: Adrriii
  Whatpulse crash [GoT]Jewest 3 1,788 10-28-2019 01:18 PM
Last Post: [GoT]Jewest
  Updating from jessie to buster breaks whatpulse [GoT]Jewest 2 1,299 10-28-2019 01:17 PM
Last Post: [GoT]Jewest

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)