WhatPulse Forums » Support » Client software v » Heavy lag, and yep its WhatPulse Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heavy lag, and yep its WhatPulse
01-07-2009, 05:28 PM
Post: #11
Heavy lag, and yep its WhatPulse
My old system was a AMD XP2000+, 512mb DDR, Radeon 9800pro, MSI motherboard and a Razer diamondback mouse.
When I upgraded the computer I kept the mouse for some time (until it broke) but the mouse mileage worked fine on my new system when playing games, so to my experience it's not a mouse the problem is hanging on.

"You don't know when you might need a tank" - Jericho
Homepage: http://Quarzi.mine.nu/eng for the non swedes x)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-08-2009, 01:55 AM
Post: #12
Heavy lag, and yep its WhatPulse
I think it's worth mentioning my own experiences with WhatPulse and lag. I've noticed significant mouse and typing lag on two different computers in my house when they ran XP. However, when I upgraded both computers to Vista, the lag completely resolved itself. This seems to suggest that the issue is XP-specific, which is annoying since my ThinkPad still runs XP and is frequently hit by lag from WhatPulse.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-08-2009, 12:28 PM
Post: #13
Heavy lag, and yep its WhatPulse
Hauskaz Wrote:I think it's worth mentioning my own experiences with WhatPulse and lag. I've noticed significant mouse and typing lag on two different computers in my house when they ran XP. However, when I upgraded both computers to Vista, the lag completely resolved itself. This seems to suggest that the issue is XP-specific, which is annoying since my ThinkPad still runs XP and is frequently hit by lag from WhatPulse.

Hmm, that's actually possible. It could be that it's a bug affecting the runtimes in XP. Anyone elses experiences in this would be greatly appreciated.

~Century0
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-31-2013, 10:46 AM
Post: #14
RE: Heavy lag, and yep its WhatPulse
i have it whit no progrems runing on vista + latest whatpusle
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-31-2013, 06:44 PM
Post: #15
RE: Heavy lag, and yep its WhatPulse
That's because this is a 3,5 year old thread.. ;-)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-31-2013, 07:54 PM
Post: #16
RE: Heavy lag, and yep its WhatPulse
I dont think anyones ever bumped one of my topics with a different username before.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Cannot start Whatpulse successfully on Manjaro 18.1.4 (Arch Linux) anijatsu 2 121 01-12-2020 04:06 PM
Last Post: Adrriii
  Cannot start WhatPulse using Ubuntu 19.10 Adrriii 4 349 01-12-2020 03:52 PM
Last Post: smitmartijn
  Whatpulse could not find OpenSSL Adrriii 0 133 12-03-2019 12:52 AM
Last Post: Adrriii
  Having trouble running whatpulse on Neon Linux BlackWidow 1 190 12-03-2019 12:02 AM
Last Post: Adrriii
  Whatpulse crash [GoT]Jewest 3 433 10-28-2019 01:18 PM
Last Post: [GoT]Jewest
  Updating from jessie to buster breaks whatpulse [GoT]Jewest 2 408 10-28-2019 01:17 PM
Last Post: [GoT]Jewest
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 3 718 09-24-2019 10:56 PM
Last Post: kolah
  Whatpulse isn't running after upgrading Ubuntu 1geeky 0 363 08-06-2019 05:46 AM
Last Post: 1geeky
  WhatPulse 64bit install on Lubuntu 19.04 SiKTheGreatOne 0 536 06-30-2019 02:49 AM
Last Post: SiKTheGreatOne
  WhatPulse not opening on Manjaro Linux (Arch distro) tboxley 4 1,022 05-26-2019 11:30 AM
Last Post: FamilienVater

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)