WhatPulse Forums » Support » Client software v » Heavy lag, and yep its WhatPulse Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heavy lag, and yep its WhatPulse
01-07-2009, 05:28 PM
Post: #11
Heavy lag, and yep its WhatPulse
My old system was a AMD XP2000+, 512mb DDR, Radeon 9800pro, MSI motherboard and a Razer diamondback mouse.
When I upgraded the computer I kept the mouse for some time (until it broke) but the mouse mileage worked fine on my new system when playing games, so to my experience it's not a mouse the problem is hanging on.

"You don't know when you might need a tank" - Jericho
Homepage: http://Quarzi.mine.nu/eng for the non swedes x)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-08-2009, 01:55 AM
Post: #12
Heavy lag, and yep its WhatPulse
I think it's worth mentioning my own experiences with WhatPulse and lag. I've noticed significant mouse and typing lag on two different computers in my house when they ran XP. However, when I upgraded both computers to Vista, the lag completely resolved itself. This seems to suggest that the issue is XP-specific, which is annoying since my ThinkPad still runs XP and is frequently hit by lag from WhatPulse.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-08-2009, 12:28 PM
Post: #13
Heavy lag, and yep its WhatPulse
Hauskaz Wrote:I think it's worth mentioning my own experiences with WhatPulse and lag. I've noticed significant mouse and typing lag on two different computers in my house when they ran XP. However, when I upgraded both computers to Vista, the lag completely resolved itself. This seems to suggest that the issue is XP-specific, which is annoying since my ThinkPad still runs XP and is frequently hit by lag from WhatPulse.

Hmm, that's actually possible. It could be that it's a bug affecting the runtimes in XP. Anyone elses experiences in this would be greatly appreciated.

~Century0
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-31-2013, 10:46 AM
Post: #14
RE: Heavy lag, and yep its WhatPulse
i have it whit no progrems runing on vista + latest whatpusle
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-31-2013, 06:44 PM
Post: #15
RE: Heavy lag, and yep its WhatPulse
That's because this is a 3,5 year old thread.. ;-)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-31-2013, 07:54 PM
Post: #16
RE: Heavy lag, and yep its WhatPulse
I dont think anyones ever bumped one of my topics with a different username before.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Whatpulse 3.2 on Ubuntu 21.04 Lieutenant_Dan 2 235 04-26-2021 05:23 PM
Last Post: Lieutenant_Dan
  whatpulse is writing to database every second minho 0 142 04-19-2021 06:52 AM
Last Post: minho
Question Autostart WhatPulse 3.1 without Confirmation (Win10) blankster 0 208 04-04-2021 04:53 PM
Last Post: blankster
Question Can't install WhatPulse 3.1 correctly (Win10) blankster 0 206 04-04-2021 04:49 PM
Last Post: blankster
  When you switch networks WhatPulse stops tracking bandwidth TheEliteFriendsYT 2 536 04-01-2021 10:05 AM
Last Post: TheEliteFriendsYT
  Problem on starting whatpulse Steven793 1 483 03-29-2021 08:17 AM
Last Post: Resowy
Bug WhatPulse 3.0 stops responding when running on start up Mevious 6 1,326 01-17-2021 09:18 PM
Last Post: Mevious
  Whatpulse Client and Windows 10 (20H2) d3FC0N 3 1,194 12-29-2020 12:54 PM
Last Post: d3FC0N
  Cannot start WhatPulse using Ubuntu 19.10 Adrriii 8 4,583 11-05-2020 02:23 PM
Last Post: Juje
  Cannot start Whatpulse successfully on Manjaro 18.1.4 (Arch Linux) anijatsu 3 2,761 10-25-2020 01:36 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)