WhatPulse Forums » Support » Website v » Computer name and rare characters Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Computer name and rare characters
01-21-2014, 09:27 AM (This post was last modified: 01-21-2014 03:15 PM by Electrosa.)
Post: #1
Computer name and rare characters
Hi!,

I have created a new computer under settings and I have named it "Portátil". That 'á' is not being encoded correctly - it is displayed as 'á'.

It is probably an encoding issue. I have inspected the HTML form and added an attribute: accept-charset="ISO-8859-1", and then it worked properly, that character is shown correctly.

Can you fix it, please? Thanks in advance!


Edit: after that, my computer usage graph is broken: http://www.whatpulse.org/Electrosa

[Image: HL60sX9.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Unable to find account or computer. nig 0 786 12-10-2015 09:27 PM
Last Post: nig
Question Missing Computer Details on My Stats maranello69 1 1,039 10-01-2015 02:32 PM
Last Post: smitmartijn
  Wrong OS and no Computer details gadean 3 1,626 09-03-2015 07:33 AM
Last Post: maranello69
  Computer info propphet 2 1,320 04-02-2015 01:15 AM
Last Post: propphet
  Single Computer in WebApi tommytl 2 3,369 02-01-2013 09:13 AM
Last Post: tommytl

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)