WhatPulse Forums » Support » Client software v » Instantly Freezing on Startup Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Instantly Freezing on Startup
01-20-2014, 01:41 PM
Post: #1
Instantly Freezing on Startup
Hi,

Running OS X 10.9.1, Whatpulse Version 2.3.1.

Every time I restart the computer, the Whatpulse application launches and then instantly freezes. If I hover over the 'W' icon at the top of the screen I get the 'spinning pinwheel' and it won't respond when I click it. If I look at the list of programs on the Activity Monitor, Whatpulse shows up as not responding.

I've tried restarting the computer and re-installing the app, but this hasn't helped. What else can I do?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-23-2014, 06:53 AM
Post: #2
RE: Instantly Freezing on Startup
Same issue here, but for Windows 7. Freezes on computer boot, and clogs my CPU on 15-50%. Does not help to restart or reinstall the app. Happens on both of my computers.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-25-2014, 09:39 PM
Post: #3
RE: Instantly Freezing on Startup
Happends on my three computers running Win7 too, three different configs (Bad-Medium-High) so it's not a performance issue.

I tested to start my computer with WiFi and Cable, both of them doesn't work ...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-26-2014, 01:18 PM
Post: #4
RE: Instantly Freezing on Startup
On OS X you can run it via commandline (open a Terminal and run /Applications/WhatPulse.app/Contents/MacOS/whatpulse) and the client will tell you what it's doing, the last entry should be where it stops, which could tell you why it's doing that.

On Windows it's most likely your WinPcap installation that is causing trouble. Try removing it and see if the clients starts normally.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 2,777 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] OS X no longer starts, crashes on startup stuthemonkey 3 1,000 10-01-2016 06:34 PM
Last Post: smitmartijn
  Application freezing, and using 25%cpu d3ullist 8 5,282 06-07-2016 10:05 AM
Last Post: d3ullist
  [SOLVED] Client freezes and crashes on first startup Creator13 1 994 03-06-2016 12:43 PM
Last Post: smitmartijn
Bug [SOLVED] xubunt: main window on startup always showing bogy 1 2,051 02-25-2015 12:28 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Clean up required and failing each startup wilrob2 2 2,054 10-02-2014 05:42 PM
Last Post: wilrob2
  No launch at startup [Win 8.1] Dan3HitU 1 1,990 06-07-2014 05:08 PM
Last Post: smitmartijn
Bug WP sometimes quits on startup (Win7) Bloopy 2 2,621 06-07-2014 03:13 PM
Last Post: smitmartijn
Thumbs Down Startup time exceeds 10 minutes theHacker 1 2,841 04-24-2014 04:56 PM
Last Post: n01
  Never Opening on Startup itzhalo 16 11,138 04-01-2014 12:02 AM
Last Post: itzhalo

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)