WhatPulse Forums » Support » Client software v » Unable to run WhatPulse at work after 2.3.1 upgrade Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unable to run WhatPulse at work after 2.3.1 upgrade
01-06-2014, 09:40 AM (This post was last modified: 01-07-2014 09:42 AM by London_Ash.)
Post: #1
Unable to run WhatPulse at work after 2.3.1 upgrade
Hey, as you know I upgraded to 2.3.1 at work so I could track my applications, sadly the client is now not loading at all and I can't track anything at work, where I type the most! aggh!

I double click the Whatpulse icon on my USB drive, and it appears to load showing the Windows halo loading icon next to the pointer, and it seems to keep flashing for around a minute before popping up a box allowing me to send an error report. I have just sent one (8:39am server time?) so I hope you can see what the issue is and provide a solution, as I really wanted to be able to use WhatPulse on my portable drive at work.

EDIT: I tried to end the process in Task Manager, but it deselects the task everytime I click on it, as if it is loading a new process with the same name every second.

I also tried running in compatibility mode with the XP thing, but still the same issue. Just thought Id try a few things to troubleshoot. Look forward to hearing back on what i can do.

EDIT 2: I have redownloaded the client and taken it off portable mode and it seems to be working. I understand that means I can only use it on one PC at work, but I rarely switch systems so it should be okay. Seems the issue may have been related to it being on Portable mode, but can't be sure.

Thanks
Ash
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Bug Whatpulse keeps me logging off shadowrune 0 202 05-04-2020 12:19 PM
Last Post: shadowrune
  “Cannot open shared object file” pops up when installing WhatPulse Gaurav Mall 0 248 04-22-2020 06:08 PM
Last Post: Gaurav Mall
  Cannot start WhatPulse using Ubuntu 19.10 Adrriii 7 1,446 03-31-2020 09:39 PM
Last Post: Lieutenant_Dan
Question [SOLVED] Manual Pulse-button does not work PeaceFreak 5 754 03-13-2020 04:14 PM
Last Post: PeaceFreak
  Cannot start Whatpulse successfully on Manjaro 18.1.4 (Arch Linux) anijatsu 2 901 01-12-2020 04:06 PM
Last Post: Adrriii
  Unable to install latest version: Certificate expired Gadgetdude 1 466 01-09-2020 10:32 AM
Last Post: smitmartijn
  Whatpulse could not find OpenSSL Adrriii 0 559 12-03-2019 12:52 AM
Last Post: Adrriii
  Having trouble running whatpulse on Neon Linux BlackWidow 1 712 12-03-2019 12:02 AM
Last Post: Adrriii
  Whatpulse crash [GoT]Jewest 3 1,189 10-28-2019 01:18 PM
Last Post: [GoT]Jewest
  Updating from jessie to buster breaks whatpulse [GoT]Jewest 2 905 10-28-2019 01:17 PM
Last Post: [GoT]Jewest

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)