WhatPulse Forums » Support » Client software v » Unable to run WhatPulse at work after 2.3.1 upgrade Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unable to run WhatPulse at work after 2.3.1 upgrade
01-06-2014, 09:40 AM (This post was last modified: 01-07-2014 09:42 AM by London_Ash.)
Post: #1
Unable to run WhatPulse at work after 2.3.1 upgrade
Hey, as you know I upgraded to 2.3.1 at work so I could track my applications, sadly the client is now not loading at all and I can't track anything at work, where I type the most! aggh!

I double click the Whatpulse icon on my USB drive, and it appears to load showing the Windows halo loading icon next to the pointer, and it seems to keep flashing for around a minute before popping up a box allowing me to send an error report. I have just sent one (8:39am server time?) so I hope you can see what the issue is and provide a solution, as I really wanted to be able to use WhatPulse on my portable drive at work.

EDIT: I tried to end the process in Task Manager, but it deselects the task everytime I click on it, as if it is loading a new process with the same name every second.

I also tried running in compatibility mode with the XP thing, but still the same issue. Just thought Id try a few things to troubleshoot. Look forward to hearing back on what i can do.

EDIT 2: I have redownloaded the client and taken it off portable mode and it seems to be working. I understand that means I can only use it on one PC at work, but I rarely switch systems so it should be okay. Seems the issue may have been related to it being on Portable mode, but can't be sure.

Thanks
Ash
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Updating from jessie to buster breaks whatpulse [GoT]Jewest 1 86 09-30-2019 06:39 AM
Last Post: [GoT]Jewest
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 3 433 09-24-2019 10:56 PM
Last Post: kolah
  Whatpulse crash [GoT]Jewest 2 87 09-20-2019 09:22 AM
Last Post: [GoT]Jewest
  Whatpulse isn't running after upgrading Ubuntu 1geeky 0 141 08-06-2019 05:46 AM
Last Post: 1geeky
  WhatPulse 64bit install on Lubuntu 19.04 SiKTheGreatOne 0 270 06-30-2019 02:49 AM
Last Post: SiKTheGreatOne
  WhatPulse not opening on Manjaro Linux (Arch distro) tboxley 4 656 05-26-2019 11:30 AM
Last Post: FamilienVater
  Whatpulse won't start, Unable to install crashRpt! Bai.Bing 0 255 05-24-2019 01:02 PM
Last Post: Bai.Bing
  Whatpulse is not recognizing internet traffic Lodisen 8 890 05-22-2019 05:35 PM
Last Post: Trapton
  Unable to log in Aron77 0 236 05-05-2019 02:18 PM
Last Post: Aron77
Exclamation giving pcap permissions breaks whatpulse ajencks1 0 357 04-18-2019 01:08 AM
Last Post: ajencks1

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)