WhatPulse Forums » Support » Client software v » Program doesn't record keystrokes Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Program doesn't record keystrokes
10-28-2008, 07:13 PM
Post: #1
Program doesn't record keystrokes
Hi all!

Since a couple of days I've got a problem with my WhatPulse software. It doesn't record my keystrokes anymore Sad. It does however log my clicks and miles moved. When I tried to pulse this afternoon, I got the (almost famous on this forum Tongue) 'Invalid token' error, but when I requested a new one the Pulsing worked just fine.

Maybe good to know is that I've reinstalled my complete system (my own PC, so admin rights) a week ago. It's running Windows XP SP3.

I've tried a re-install of the software, a reboot of my PC, and nothing helps. The strange thing is that it has worked after the fresh installation. And as far as I know, nothing has changed (concerning software) since then Confused.

Hopefully someone can quickly help me out of this, so I can restart Pulsing again.

Thanks in advance,
bramos_ditaljanos (also my WP username)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-28-2008, 10:00 PM
Post: #2
Program doesn't record keystrokes
Let me see if I understand this correctly. You installed XP Service Pack 3, then it wouldn't let you pulse; instead, it gave you the 'invalid token' error message. Then, you requested the new token and it pulsed fine? And now it won't let you pulse anymore, because it started giving you the error message again?

The only thing I can say with certainty is that installing Service Pack 3 would likely create problems with an invalid token, but it should theoretically be fixed by requesting a new token. When I make that kind of update, I just make sure to pulse before installing the update, then request the new token after it's done - just to be sure. But I guess, I don't quite understand what's happening afterward.

On one final note - if whatpulse is giving you enough problems that you need to reinstall it, there is an extra step to take to make sure your problems from the old installations don't persist. Be sure to delete the old WhatPulse folder before you install the new copy, so you're absolutely sure that nothing is left over from your old copy - that might be part of the problem.

[Image: XKalSig1.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-29-2008, 07:02 AM
Post: #3
Program doesn't record keystrokes
"Let me see if I understand this correctly. You installed XP Service Pack 3, then it wouldn't let you pulse; instead, it gave you the 'invalid token' error message. Then, you requested the new token and it pulsed fine? And now it won't let you pulse anymore, because it started giving you the error message again?"

Nope, I'm afraid not. One more time, hopefully you'll get it Wink. I installed XP SP3, and everything worked just like before (on SP2). The keys were logged, pulsing worked, everything. But after a while it didn't log my keystrokes anymore (I think it stopped doing so after I've rebooted my PC). When I tried to pulse the couple of keys I still had on my computer, it gave the invalid token error. I managed to fix that error by clicking 'Request new token', but it still doesn't record/log my keystrokes Sad.

"..."

"On one final note - if whatpulse is giving you enough problems that you need to reinstall it, there is an extra step to take to make sure your problems from the old installations don't persist. Be sure to delete the old WhatPulse folder before you install the new copy, so you're absolutely sure that nothing is left over from your old copy - that might be part of the problem."

I'll try it this afternoon if I can make some time. Schools quite killing me Sad. However, thanks for help Smile!
__________________
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-29-2008, 07:03 AM
Post: #4
Program doesn't record keystrokes
"Let me see if I understand this correctly. You installed XP Service Pack 3, then it wouldn't let you pulse; instead, it gave you the 'invalid token' error message. Then, you requested the new token and it pulsed fine? And now it won't let you pulse anymore, because it started giving you the error message again?"

Nope, I'm afraid you don't. One more time, hopefully you'll get it Wink. I installed XP SP3, and everything worked just like before (on SP2). The keys were logged, pulsing worked, everything. But after a while it didn't log my keystrokes anymore (I think it stopped doing so after I've rebooted my PC). When I tried to pulse the couple of keys I still had on my computer, it gave the invalid token error. I managed to fix that error by clicking 'Request new token', but it still doesn't record/log my keystrokes Sad.

"..."

"On one final note - if whatpulse is giving you enough problems that you need to reinstall it, there is an extra step to take to make sure your problems from the old installations don't persist. Be sure to delete the old WhatPulse folder before you install the new copy, so you're absolutely sure that nothing is left over from your old copy - that might be part of the problem."

I'll try it this afternoon if I can make some time. Schools quite killing me Sad. However, thanks for help Smile!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-02-2008, 08:29 AM
Post: #5
Program doesn't record keystrokes
I tried a complete fresh install this morning, and WP is working just fine again! Thanks for helping Wink!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-02-2008, 01:50 PM
Post: #6
Program doesn't record keystrokes
Hoorah! I'm glad it works.

Feel free to post again if it keeps acting up, though!

[Image: XKalSig1.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Mac not recording keystrokes. mylesmiller 1 614 02-24-2017 09:35 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Resetting File/Program Directories? Calipup 4 1,155 10-31-2016 10:39 PM
Last Post: Calipup
  doesn't recognize keys Posergoth6667 1 1,077 05-09-2016 04:56 PM
Last Post: mupi
  Downloading over 100 MB/s -> down counter doesn't increase Franck.Dernoncourt 2 1,405 02-06-2016 07:07 PM
Last Post: Franck.Dernoncourt
  [2.6.3] Automatic Pulsing hint doesn't update after ticking/changing uptime Wopian 0 1,037 11-07-2015 03:23 AM
Last Post: Wopian
  Doesn't start automatically Sleepyguy 2 1,248 10-23-2015 08:32 PM
Last Post: Sleepyguy
  [SOLVED] Network traffic doesn't show up in unpulsed soldierrro 2 1,600 07-24-2015 06:29 PM
Last Post: soldierrro
  Client doesn't login when password has special characters phrenq 2 4,564 07-19-2015 11:34 AM
Last Post: ParaPenguin
  Is it possible to record the input from an Xbox controller Code-E 5 3,536 07-01-2015 08:40 PM
Last Post: Divisi
  [FIXED] Program not working suddenly London_Ash 3 1,748 05-30-2015 09:43 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)