WhatPulse Forums » Support » Client software v » Something just weird happened. Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Something just weird happened.
12-13-2013, 12:11 AM (This post was last modified: 12-13-2013 12:28 AM by isoproo.)
Post: #1
Question Something just weird happened.
So today I just updated WhatPulse from 2.1.1 to 2.3.1 I think and the client says I'm premium and I did not purchase it? I'm really confused at the moment, could this be a bug?

[Image: 5KKl1.png]

Edit: and no, I did not activate the 2 week trial of premium.

[Image: 5KKBw.png]
 

Edit 2: The OS that I'm running is Windows 7 Ultimate 64Bit.

Edit 3: LOLOLOL the time. [Image: 5KOz9.png]

[Image: 3UR58]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-13-2013, 10:12 AM
Post: #2
RE: Something just weird happened.
I had that happen with one of the beta versions before I went premium, but the next time I started up it was back to normal.

[Image: 152857.jpg]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-13-2013, 11:53 AM
Post: #3
RE: Something just weird happened.
Your sig wins the internet.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-13-2013, 07:10 PM
Post: #4
RE: Something just weird happened.
(12-13-2013 12:11 AM)isoproo Wrote:  could this be a bug?

It could be, indeed. Can't really tell what would cause it, but it should correct itself pretty quickly.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-13-2013, 11:06 PM
Post: #5
RE: Something just weird happened.
(12-13-2013 07:10 PM)smitmartijn Wrote:  
(12-13-2013 12:11 AM)isoproo Wrote:  could this be a bug?

It could be, indeed. Can't really tell what would cause it, but it should correct itself pretty quickly.

yea, it just fixed itself. :<

[Image: 3UR58]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Weird key combination CarpalTunnel 1 603 02-18-2017 12:37 PM
Last Post: smitmartijn
Question [SOLVED] I think something went wrong but i'm not sure what happened exactly. Janmeeba 2 2,163 01-01-2015 04:17 PM
Last Post: Janmeeba
  [SOLVED] weird crashing from whatpulse Waize94 2 3,224 03-02-2014 09:08 PM
Last Post: Eragon666
  Weird MSN bug ulanti 11 7,962 08-19-2010 09:32 PM
Last Post: Carbon
  Mouse mileage is weird. Quarzi 15 9,650 03-15-2009 11:42 PM
Last Post: Quarzi
  Weird WhatPulse icon Slazzy 4 4,736 09-05-2008 01:54 PM
Last Post: X-Kal

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)