WhatPulse Forums » Support » Client software v » Invalid Token 8 days, no second account Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Invalid Token 8 days, no second account
10-22-2008, 08:19 PM
Post: #1
Invalid Token 8 days, no second account
I haven't been able to pulse for 8 days now. I only pulse on this account from a single computer, I have a different account for my home.

I have the lastest verion of WP and running XP Pro SP2

Thanks kindly!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-22-2008, 09:09 PM
Post: #2
Invalid Token 8 days, no second account
Is this your first pulse, or have you been able to get others through? Was there any kind of system crash lately? I used to get that message whenever I bluescreened, or if my system locked up and I had to hard reboot. If it was due to a system crash, I think the keys are lost - which is kinda annoying. I was hoping this problem was going to be fixed by now... but I guess it hasn't been, quite yet.

[Image: XKalSig1.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-25-2008, 01:29 AM
Post: #3
Invalid Token 8 days, no second account
Hi there

No system crash, nothing out of the ordinary.

I Pulse regularly, last pulse was Oct 14. I can't link to my profile, don't have 15 posts my user id i 213425

Tray says 154,603 keystrokes, 50,246 clicks and 5.51 miles since my last pulse
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-27-2008, 01:49 PM (This post was last modified: 10-27-2008 02:11 PM by FiskBlackmun.)
Post: #4
Invalid Token 8 days, no second account
I'm getting the same problem. I started having trouble last night. It said invalid token but after a few tries it worked. Now I can't pulse at all. No other computers running whatpulse. Just this one. Nothing unusual. It just randomly stopped working. Requesting a new token does not fix the problem.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-27-2008, 08:53 PM
Post: #5
Invalid Token 8 days, no second account
I too am having issues, I have been getting invalid token since roughly 4am this morning.

I have one account with 2 profiles, one for my currently broken laptop, and the other for my mums pc which I am using for now.

Sometimes it will pulse, other times it wont and i have to keep resetting the token.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-27-2008, 10:36 PM
Post: #6
Invalid Token 8 days, no second account
Hi all, just registered my forum account. I've recently (over the past few days) been experiencing the same problem with my WhatPulse client, as detailed in the above post. I have one account with only one profile, and there are times when I get the "Invalid Token!" error, and other times when it'll process as expected. I've reinstalled WhatPulse, but the error stills seems to be there. Again, I've only noticed this over the past few days. Hope this is cleared up~
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-27-2008, 11:51 PM
Post: #7
Invalid Token 8 days, no second account
I have two what pulse profiles one for my laptop and one for my desktop then over the past few days i keep on gettin the invalid token error when it tried to pulse regarurly, sometimes it will pulse when i double click on the icon in the tray, this is kinda annoying lol
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-28-2008, 05:41 AM
Post: #8
Invalid Token 8 days, no second account
[FONT="Trebuchet MS"]I'm getting the same type of error: "Invalid Token". I honestly don't know if my stats are updating correctly or not as I really don't keep track of em. I'll look periodically, but not often enough to have noted the changes. Perhaps I will in the future to see how this problem progresses.[/FONT]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-28-2008, 02:12 PM
Post: #9
Invalid Token 8 days, no second account
G'day all,

I'm also experiencing this problem. I have it on two computers and they've only recently (Last day or so) started popping up at random with the "Invalid token" message. At first I kept resetting the token, but this didn't fix the problem, and ultimately I just OK the dialog and continue. The funny thing is, it'll pulse just fine on its own and at random complains the token is invalid.

This happens on both my machines. Not at the same time, and at random.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-28-2008, 02:12 PM
Post: #10
Invalid Token 8 days, no second account
G'day all,

I'm also experiencing this problem. I have it on two computers and they've only recently (Last day or so) started popping up at random with the "Invalid token" message. At first I kept resetting the token, but this didn't fix the problem, and ultimately I just OK the dialog and continue. The funny thing is, it'll pulse just fine on its own and at random complains the token is invalid.

This happens on both my machines. Not at the same time, and at random.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Favorite reboot days dots are too small d3ullist 3 943 11-05-2016 10:36 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Account or computer unknown! FH_3 3 4,016 05-30-2016 01:15 AM
Last Post: Zweieck2
  Favorite reboot days is massive d3ullist 1 820 03-22-2016 06:25 PM
Last Post: smitmartijn
  Wrong subscription end date in account tab michalpol 1 1,083 05-16-2015 10:06 AM
Last Post: Robby250
  [2.4.1] Error While Pulsing - Wrong Token Johners 2 2,628 11-09-2014 03:51 PM
Last Post: PalkiaX50
  Restarting laptop gives "Account/Computer unknown" Andreaz1 4 2,235 10-19-2014 01:44 PM
Last Post: Andreaz1
Brick Wrong Token on all Computers Megachip 2 4,193 08-12-2014 07:58 AM
Last Post: Megachip
  [SOLVED] "Account or Computer unknown." Error (Ubuntu) Zweieck2 1 3,456 04-20-2014 07:25 AM
Last Post: Zweieck2
  "Your account does not exist on the server." (~9 million keys Unpulsed) henryumeash 9 9,748 10-20-2013 04:17 AM
Last Post: nimd4
  Account or computer unkown! did you register? error yamdrew 2 4,817 10-01-2013 06:37 PM
Last Post: Lietus

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)