WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] DLL error after update Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] DLL error after update
12-06-2013, 03:53 AM (This post was last modified: 12-08-2013 03:53 PM by smitmartijn.)
Post: #1
[SOLVED] DLL error after update
So, after running updater.exe manually, whatpulse was working fine. After a restart, however, I get this error message on login:[Image: MGtkPTa.png]

Trying to manually start it doesn't help. Fix please?

Edit: It also looks like updater.exe is having the same issue.
Edit2: I'm going to try reinstall.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-07-2013, 11:41 PM
Post: #2
RE: Won't start after latest update and reboot
Works now after reinstall.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-08-2013, 03:52 PM
Post: #3
RE: Won't start after latest update and reboot
Ah, that was a pretty old version to the current one. The dlls would have been too old, which a reinstall updates.

Good to see you got it running
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Question SSL Handshake Error dkuebric 12 457 03-31-2020 02:46 PM
Last Post: Kamikater2
Question [SOLVED] Manual Pulse-button does not work PeaceFreak 5 204 03-13-2020 04:14 PM
Last Post: PeaceFreak
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 9 3,879 01-18-2020 12:08 PM
Last Post: Megachip
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 3 951 09-24-2019 10:56 PM
Last Post: kolah
  [SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] radioz 2 1,485 06-20-2019 11:54 AM
Last Post: radioz
Bug server error sggxp 0 471 04-25-2019 04:50 AM
Last Post: sggxp
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 1,167 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 2,163 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
  [FIXED] SSL Handshake Error JetSet 9 2,598 01-09-2017 09:39 AM
Last Post: AmokOwe
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 3,699 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)