WhatPulse Forums » Support » Client software v » Network graph oddities Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Network graph oddities
12-02-2013, 12:34 PM
Post: #11
RE: Network graph oddities
Yep, the timers were changed in b2.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-14-2013, 09:06 AM (This post was last modified: 12-16-2013 03:08 PM by dgw.)
Post: #12
RE: Network graph oddities
The 2.3.1 release fixed the spiking for me, on both Windows and Mac.

However, now I'm noticing (at least on Windows) that the network graph is climbing the left side of its frame, like it's water forming a meniscus. The effect is most pronounced in the upload line because I'm uploading a lot right now, but I can see the same effect in the download line.

[Image: lpx1cm4.png]

No particular comments on the right end of the line being consistently zero, because the graph has always behaved like that.


Attached File(s)
.png  whatpulse-network-graph-climbing-left-wall.png (Size: 19.18 KB / Downloads: 215)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-16-2013, 03:09 PM
Post: #13
RE: Network graph oddities
I'm also seeing this in the Mac client, v2.3.1 on OS X 10.7.5. It's just harder to notice because my Mac never has anywhere near as much network traffic as my PC.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-18-2013, 06:09 PM
Post: #14
RE: Network graph oddities
Hah, I see what you mean, never noticed that before. I'll see if I can enhanced in the next version!
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Incorrect Network Upload/Download cahern7 11 3,416 11-21-2016 07:13 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Network traffic not recorded on Ubuntu 16.04 LTS GnaXi 4 1,660 09-15-2016 03:33 AM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing dacheat 1 966 05-23-2016 02:11 PM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] Cannot open the "I" button in input/network/uptime screen YoshiIsAwsum 2 1,147 05-03-2016 08:02 PM
Last Post: YoshiIsAwsum
  Unencrypted network connections Megachip 1 818 04-25-2016 10:25 AM
Last Post: smitmartijn
  inputh history graph dont match (24 h and 12 h) guga.melro 0 721 10-15-2015 02:10 PM
Last Post: guga.melro
  Network activity being measured but not pulsed? SwooshyCueb 0 1,000 09-13-2015 04:03 AM
Last Post: SwooshyCueb
  [SOLVED] Network Upload doesnt count Tony.LR 6 2,969 08-01-2015 05:38 PM
Last Post: Tony.LR
  [SOLVED] Network traffic doesn't show up in unpulsed soldierrro 2 1,585 07-24-2015 06:29 PM
Last Post: soldierrro
Information Proxy Problems with Win8 x64 and company network W3a$el 0 967 07-22-2015 12:19 PM
Last Post: W3a$el

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)