WhatPulse Forums » Support » Client software v » Heat map is not showing Enter button in Debian Testing(Jessie) and version 2.3 Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heat map is not showing Enter button in Debian Testing(Jessie) and version 2.3
11-28-2013, 10:22 AM
Post: #1
Heat map is not showing Enter button in Debian Testing(Jessie) and version 2.3
I am using version 2.3.
In the heatmap the enter button is 0% while I am pretty sure that I pressed the enter button at least once today. Big Grin
Also pressing the enter button in the heatmap is not solving the problem.
While the number of keystrokes is increased by one.
It would be nice it this is solved, also alt and ctrl are not displayed correctly but is counted.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-20-2014, 10:18 PM
Post: #2
RE: Heat map is not showing Enter button in Debian Testing(Jessie) and version 2.3
It's more than just enter and those other keys that aren't logged for me on Gentoo Linux in the heatmap, left and right ctrl, alt and shift keys, tilde key and enter keys are't showing up/updated on the heatmap.

It would be nice if a numpad was also showed on the heatmap too, the numpad keys get added to the other number keys on the heatmap either.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Updating from jessie to buster breaks whatpulse [GoT]Jewest 1 84 09-30-2019 06:39 AM
Last Post: [GoT]Jewest
  [SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] radioz 2 856 06-20-2019 11:54 AM
Last Post: radioz
  Modifier keys not registered (shift, alt, ctrl, enter) teilvtiw 4 2,079 04-24-2019 04:14 PM
Last Post: ajencks1
  [CLOSED] Debian Stretch: OpenSSL library not found wullxz 1 735 02-27-2017 05:31 PM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] Cannot open the "I" button in input/network/uptime screen YoshiIsAwsum 2 982 05-03-2016 08:02 PM
Last Post: YoshiIsAwsum
  Help for Linux version angelo.gallesio 0 587 04-27-2016 11:26 AM
Last Post: angelo.gallesio
Rainbow [FIXED] Can't open a specific panel with the "i" button Tennouzu Claudia 4 1,393 04-01-2016 07:38 PM
Last Post: smitmartijn
  Network Not Showing abpop 1 1,195 06-04-2015 01:29 AM
Last Post: Inquizitor
  [2.6.1 OS X] Showing wrong IP address kode54 5 1,761 05-30-2015 08:56 PM
Last Post: Inquizitor
Bug [SOLVED] xubunt: main window on startup always showing bogy 1 1,985 02-25-2015 12:28 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)