WhatPulse Forums » Support » Client software v » Another Invalid Token with Vista... Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Another Invalid Token with Vista...
07-13-2008, 04:45 AM
Post: #1
Another Invalid Token with Vista...
I keep getting that error message "Invalid Token" whenever I try to Pulse my keys. I just lot about 2 mil, but that's alright, I type often enough anyway to regain it in less than a week if I really wanted to. ANYWAY back to the topic, I run Vista and I was wondering what do I do so that I may be able to pulse once again? I guess I'm asking where the .wpw file is so that I can delete it, then uninstall whatpulse and reinstall it. x-x;

Please and thank-you in advance.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-13-2008, 07:09 AM
Post: #2
Another Invalid Token with Vista...
First thing is first - until you have things stable, don't shut down, sleep-mode or hibernate without first pulsing.

But then... try moving the whatpulse folder away from the program files directory. Make it, oh, C:\Whatpulse\ and run it from there. That might help things along, at least until a newer release comes out that is more compatible with Vista's security measures.

[Image: XKalSig1.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-29-2008, 03:40 AM (This post was last modified: 08-21-2011 05:26 AM by luddite.)
Post: #3
Another Invalid Token with Vista...
i get that token issue on XP if i leave it running for 12hours or more untouched.

Also now pulse before i leave the machine. Then i restart it once i get back after a quick pulse test. If the token error happens then i close/reopen it.
________
Buy Marijuana Seeds
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-29-2008, 03:41 AM (This post was last modified: 08-21-2011 05:27 AM by luddite.)
Post: #4
Another Invalid Token with Vista...
oh and i use winxXP SP3 -latest hotfixes and latest stable 1.5.exe
________
Medical marijuana san clemente. ca.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-30-2008, 07:16 AM
Post: #5
Another Invalid Token with Vista...
luddite Wrote:oh and i use winxXP SP3 -latest hotfixes and latest stable 1.5.exe

Does service pack 3 come with UAC (User Account Control)?

[Image: XKalSig1.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [2.4.1] Error While Pulsing - Wrong Token Johners 2 3,927 11-09-2014 03:51 PM
Last Post: PalkiaX50
Brick Wrong Token on all Computers Megachip 2 5,361 08-12-2014 07:58 AM
Last Post: Megachip
Sad Error: Wrong token, did you use this profile on another computer? Jasseh 13 22,003 12-28-2012 04:10 PM
Last Post: Century0
  Invalid token? Assassine 3 5,731 10-20-2012 10:07 PM
Last Post: sellyme
  Invalid token. Lothomiras 4 6,347 10-25-2011 09:29 PM
Last Post: X-Kal
  "Invalid Token" every single time DPbrad 3 7,280 08-08-2011 09:11 AM
Last Post: Brad93
  Wrong token (Linux Linpus) Lainfan 13 5,091 04-10-2011 11:00 AM
Last Post: jmrk
  Invalid token for a few days. Echo51 5 3,153 10-09-2010 10:05 AM
Last Post: Echo51
  Invalid Token For Past 8 Months jjttyy33 14 4,472 09-28-2010 10:22 PM
Last Post: Carbon
  Invalid token issue Spark Fearow 2 4,682 09-14-2010 04:56 PM
Last Post: Century0

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)