WhatPulse Forums » Support » Client software v » WP keeps pulsing! Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WP keeps pulsing!
07-07-2008, 06:27 PM
Post: #1
WP keeps pulsing!
Hi,

I'm having this problem since I've installed WP in previous computers and different configurations.

[ATTACH]24[/ATTACH]

Pulsing works great, but sometimes it keeps pulsing (green icon on system tray) and never stops, and there's no way to open menu (right click) or anything. But stats keeps counting (at least tooltip appears when hover and the values are being incremented).

Not sure if the data is being sent. The only way to roll it back is killing the app and start it again, but I don't want to loose my tracks.

Anyone knows if there's a solution for that?


Thanks,
L


Attached File(s)
.png  shot205.png (Size: 8.65 KB / Downloads: 385)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-07-2008, 07:06 PM
Post: #2
WP keeps pulsing!
This is odd. I've yet to have it occur to me. The only time it would hang up during this is when the internet was out or connection was lost or the packet did not want to transfer.

~Century0
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-07-2008, 10:07 PM
Post: #3
WP keeps pulsing!
I've noticed previously (last year, or so) that when that happened I pressed Alt+Tab and the error popup appears in the list, so I just click Ok and that worked.

But now the popup didn't appeared anymore.. Sad
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-08-2008, 06:37 AM
Post: #4
WP keeps pulsing!
I've had that problem, too, though it's been a long time. I think it has to do with a bad connection to the server - it just sorta hangs up. For me, the ethernet cable is easy to reach... so when it does that to me, I unplug the cord and lose the internet connection, so whatpulse can finally concede that it can't connect to the server. Then, I reconnect the cable and try pulsing again another time.

[Image: XKalSig1.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Pulsing not working properly! AmokOwe 4 1,402 08-30-2020 09:56 AM
Last Post: AmokOwe
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 9 7,342 01-18-2020 12:08 PM
Last Post: Megachip
  [FIXED] [W10] Pulsing every minute on 2.7 Wopian 7 4,684 06-26-2016 09:59 PM
Last Post: Wopian
  [CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing dacheat 1 2,497 05-23-2016 02:11 PM
Last Post: smitmartijn
  [2.5] Not pulsing some applications micycle 1 2,942 04-08-2016 04:26 PM
Last Post: Adrriii
  [2.6.3] Automatic Pulsing hint doesn't update after ticking/changing uptime Wopian 0 2,261 11-07-2015 03:23 AM
Last Post: Wopian
  [2.6] Not pulsing app data micycle 3 3,660 09-15-2015 11:57 AM
Last Post: Megachip
  Per-Application Pulsing Issue. micycle 14 10,804 04-12-2015 12:43 PM
Last Post: micycle
  Pulsing won't work divorced 1 2,318 04-12-2015 09:00 AM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Not Pulsing?? Rhiannon.Costigan 1 2,209 03-03-2015 04:51 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)