WhatPulse Forums » Support » Client software v » Client says Facebook account not found Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Client says Facebook account not found
08-18-2013, 05:25 PM
Post: #1
Client says Facebook account not found
Background info...
v2.1.1
OSX 10.8.4
Not running any anti-virus or similar applications

I've logged in online with Facebook, and I can see my account page. When I try to log in with Facebook with the client, it tells me "It appears your Facebook account has not been linked to a WhatPulse account yet..."

I'm not sure what's going on :/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-19-2013, 05:37 PM
Post: #2
RE: Client says Facebook account not found
It looks like the client was not prepared to handle accounts without computers and said your account didn't exist because you have no computers. I just fixed that with a message informing you to add a computer before logging in.

Do so via http://whatpulse.org/my/#computers
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-20-2013, 03:45 AM
Post: #3
RE: Client says Facebook account not found
Ahhh ok thanks. I looked at the computer page, but the wording lead me to believe I only needed to add a computer if I had multiple devices syncing. Thanks Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Mac client causing latency every ~10 seconds bryandh 10 2,542 03-09-2017 04:50 PM
Last Post: DJLunacy
  [CLOSED] Debian Stretch: OpenSSL library not found wullxz 1 846 02-27-2017 05:31 PM
Last Post: smitmartijn
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 748 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn
  Client crash on launch (v2.7.1) Sovex66 13 2,557 02-27-2017 09:31 AM
Last Post: Dosphal
Bug Client doing an insane amount of writing to disk Formina_Sage 4 1,158 11-04-2016 04:47 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 2,791 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Client Crash macOS Sierra SeeEmAge 3 1,279 09-15-2016 03:42 AM
Last Post: smitmartijn
Bug [FIXED] Premium on site does not match premium on client fractalsauce 3 1,124 06-26-2016 06:10 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Account or computer unknown! FH_3 3 3,974 05-30-2016 01:15 AM
Last Post: Zweieck2
  [CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing dacheat 1 974 05-23-2016 02:11 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)