WhatPulse Forums » Support » Client software v » WhatPulse in Ubuntu not seeing network at all Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WhatPulse in Ubuntu not seeing network at all
07-09-2013, 03:15 AM
Post: #1
WhatPulse in Ubuntu not seeing network at all
Hi,

I've finally gotten WhatPulse to work on my Ubuntu partition. But as it says in the title I'm not getting any stats for network download or upload. I'm not sure what to do to get it to work.
I thought it was supposed to do it automatically when you first started it...maybe something went wrong?

Any help appreciated.

Thanks!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-09-2013, 11:53 AM
Post: #2
RE: WhatPulse in Ubuntu not seeing network at all
What WP version?

Have you done the libpcap things in the installation guide yet?
http://www.whatpulse.org/kb/content/7/15...ation.html
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-09-2013, 10:04 PM
Post: #3
RE: WhatPulse in Ubuntu not seeing network at all
The latest, 2.1.1

And yea I did all that, I'm pretty sure everything that needs to be installed is installed.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Whatpulse 3.2 on Ubuntu 21.04 Lieutenant_Dan 2 256 04-26-2021 05:23 PM
Last Post: Lieutenant_Dan
  whatpulse is writing to database every second minho 0 158 04-19-2021 06:52 AM
Last Post: minho
  Modifiers key on Ubuntu Erwane 0 172 04-09-2021 11:48 AM
Last Post: Erwane
Question Autostart WhatPulse 3.1 without Confirmation (Win10) blankster 0 223 04-04-2021 04:53 PM
Last Post: blankster
Question Can't install WhatPulse 3.1 correctly (Win10) blankster 0 225 04-04-2021 04:49 PM
Last Post: blankster
  When you switch networks WhatPulse stops tracking bandwidth TheEliteFriendsYT 2 568 04-01-2021 10:05 AM
Last Post: TheEliteFriendsYT
  Problem on starting whatpulse Steven793 1 504 03-29-2021 08:17 AM
Last Post: Resowy
  Network stats displayed / counted wrong MrElliwood 0 397 01-30-2021 10:10 PM
Last Post: MrElliwood
  Error: "Network access is disabled." Jourei 5 951 01-20-2021 07:01 AM
Last Post: penguin2233
Bug WhatPulse 3.0 stops responding when running on start up Mevious 6 1,386 01-17-2021 09:18 PM
Last Post: Mevious

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)