WhatPulse Forums » Support » Client software v » v2.1+xp: Runtime Error Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
v2.1+xp: Runtime Error
05-03-2013, 08:05 PM
Post: #11
RE: v2.1+xp: Runtime Error
Either way; try 2.1.1 as it fixes some more stuff.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-05-2013, 02:36 PM
Post: #12
RE: v2.1+xp: Runtime Error
2.1.1 started fine. No runtime error appears. We'll see if it will work stably.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Getting a lot of application error cavveman 0 407 01-23-2021 09:01 AM
Last Post: cavveman
  Error regarding missing DLL TheIceMage 7 1,196 01-20-2021 11:22 AM
Last Post: smitmartijn
  Error: "Network access is disabled." Jourei 5 965 01-20-2021 07:01 AM
Last Post: penguin2233
  OS X Big Sur SSL error firegate666 3 1,127 11-30-2020 10:03 AM
Last Post: smitmartijn
Question SSL Handshake Error dkuebric 13 4,792 11-19-2020 04:08 PM
Last Post: Dosphal
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 9 7,362 01-18-2020 12:08 PM
Last Post: Megachip
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 3 2,982 09-24-2019 10:56 PM
Last Post: kolah
Bug server error sggxp 0 1,395 04-25-2019 04:50 AM
Last Post: sggxp
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 2,953 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 4,702 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)