WhatPulse Forums » Support » Client software v » Nothing gets recorded (Ubuntu) Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nothing gets recorded (Ubuntu)
04-23-2013, 07:04 PM
Post: #1
Nothing gets recorded (Ubuntu)
I just installed Ubuntu 12.10 and Whatpulse 2.0.4.
And i just realized that the only thing getting recorded is uptime.
It's all turned on in the settings.

Any help will be appreciated.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-24-2013, 03:41 PM
Post: #2
RE: Nothing gets recorded (Ubuntu)
Please refer to the installation KB, as you're most likely missing the required libraries for network and have not run the input permissions script.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Cannot start WhatPulse using Ubuntu 19.10 Adrriii 7 2,035 03-31-2020 09:39 PM
Last Post: Lieutenant_Dan
  Whatpulse isn't running after upgrading Ubuntu 1geeky 0 914 08-06-2019 05:46 AM
Last Post: 1geeky
  Ubuntu 16.04 and Libqt5 VanackSabbadium 0 1,191 06-09-2019 02:24 PM
Last Post: VanackSabbadium
  [CLOSED] Network traffic not recorded on Ubuntu 16.04 LTS GnaXi 4 2,954 09-15-2016 03:33 AM
Last Post: smitmartijn
  Ubuntu on Mac SeeEmAge 0 1,211 04-29-2016 09:10 PM
Last Post: SeeEmAge
  Memory leak WhatPulse 2.6.3 on Ubuntu 15.04 Wouter0100 2 2,639 01-07-2016 11:52 AM
Last Post: Wouter0100
Sad [Ubuntu 14.04.3] Mouse clicks not logged Carlgo11 0 1,480 12-16-2015 09:45 AM
Last Post: Carlgo11
  [CLOSED] WhatPulse not starting - Ubuntu 12.04 on Chromebook Code-E 6 3,828 05-19-2015 05:58 PM
Last Post: Divisi
  [SOLVED] Uninstall from Ubuntu vell 1 2,324 02-24-2015 09:05 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] "Account or Computer unknown." Error (Ubuntu) Zweieck2 1 3,884 04-20-2014 07:25 AM
Last Post: Zweieck2

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)