WhatPulse Forums » Support » Client software v » [MAC] Always asking for permission Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[MAC] Always asking for permission
04-16-2013, 10:13 PM
Post: #1
[MAC] Always asking for permission
Everytime i login on my mac or restart it WhatPulse it always asking for permission for somthing. Is there a way to give it permission without asking?Huh

Thanks
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-17-2013, 02:39 PM
Post: #2
RE: [MAC] Always asking for permission
I've read that this bug has to do with access to network statistics.

I'm not sure of it, but try disabling the network statistics if you don't want to give permission every time.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-18-2013, 05:37 AM
Post: #3
RE: [MAC] Always asking for permission
(04-17-2013 02:39 PM)iLarsNL Wrote:  I've read that this bug has to do with access to network statistics.

I'm not sure of it, but try disabling the network statistics if you don't want to give permission every time.


Do you know where i could find that please? I tried looking in system preferences but there wasn't anything there.
Big Grin
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-18-2013, 10:19 AM
Post: #4
RE: [MAC] Always asking for permission
Network statistics in the whatpulse application,

If you have a GUI it should be in the "settings/account" options somewhere
If you don't have a gui, check the config files
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-18-2013, 04:30 PM
Post: #5
RE: [MAC] Always asking for permission
(04-18-2013 10:19 AM)Capt.Crash Wrote:  If you have a GUI it should be in the "settings/account" options somewhere

It's under the "Settings" tab.

(04-18-2013 10:19 AM)Capt.Crash Wrote:  Iif you don't have a gui, check the config files

You can't run WhatPulse without a gui.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-18-2013, 09:53 PM
Post: #6
RE: [MAC] Always asking for permission
(04-18-2013 04:30 PM)smitmartijn Wrote:  
(04-18-2013 10:19 AM)Capt.Crash Wrote:  If you have a GUI it should be in the "settings/account" options somewhere

It's under the "Settings" tab.

(04-18-2013 10:19 AM)Capt.Crash Wrote:  Iif you don't have a gui, check the config files

You can't run WhatPulse without a gui.


Thx guys for all yo
ur help
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-19-2013, 08:32 AM
Post: #7
RE: [MAC] Always asking for permission
(04-18-2013 04:30 PM)smitmartijn Wrote:  
(04-18-2013 10:19 AM)Capt.Crash Wrote:  Iif you don't have a gui, check the config files

You can't run WhatPulse without a gui.

Thought it might have been like the linux build which as far as i know is done through config files Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-19-2013, 06:39 PM
Post: #8
RE: [MAC] Always asking for permission
(04-19-2013 08:32 AM)Capt.Crash Wrote:  Thought it might have been like the linux build which as far as i know is done through config files Smile

Sorry, also requires a GUI on Linux. :-)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  WhatPulse keeps asking permission to access Keychain moray95 1 2,595 09-15-2015 11:52 AM
Last Post: Megachip
  [SOLVED] Asks for permission every time I load WhatPulse? Saprostomous 4 3,689 05-08-2015 08:21 PM
Last Post: Saprostomous

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)