WhatPulse Forums » Support » Client software v » problem with instalation Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
problem with instalation
02-23-2008, 08:31 PM
Post: #1
problem with instalation
hiyaaa

i've got my account since 2006,i have about 6 mln keyclicks,and i dont want lose it,so:

What should I use in: ACCOUNT NAME field ??
where can i check my account name ??

In old wp i just have to write only acc name (lukaszj) and password,now when the new field added i dnno what 2 do...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-23-2008, 10:50 PM
Post: #2
problem with instalation
Account name is (i think) your username for whatpulse so lukaszj should work... if your on about profile name, you have to create a profile on the whatpulse website.

Hope that helps.

Did you know that eating cheese can give you cancer?

If anyone cares, my Avatar has a name. It is Bob. Bob the fluffy thing.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-24-2008, 10:29 AM
Post: #3
problem with instalation
lukaszj as an account name doesn't work...
yes i have account on website > the same login

nothing works...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-24-2008, 03:42 PM
Post: #4
problem with instalation
You need to create a pulse profile next to your already existing account. Read http://whatpulse.org/pulse-profiles/ and create your profile here: http://whatpulse.org/my/pulse-profiles/
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Problem on starting whatpulse Steven793 1 509 03-29-2021 08:17 AM
Last Post: Resowy
  Uptime problem on Desktop. JetSet 3 2,175 03-15-2020 01:19 PM
Last Post: JetSet
  [SOLVED] Problem with Logitech Keyboard Widget Mattie112 2 2,629 03-25-2016 07:29 PM
Last Post: Mattie112
  [CLOSED] Super-annoying SSL *problem* nimd4 3 3,942 06-01-2015 02:52 AM
Last Post: nimd4
  [SOLVED] Wireless Bandwidth Problem blusonic2321 5 4,923 12-01-2014 05:49 AM
Last Post: blusonic2321
  2.4 (Lubuntu) network stats problem bogy 3 6,381 06-18-2014 03:26 AM
Last Post: Singh
  Problem with new installation crashing and how I fixed it Panix 4 6,065 02-25-2014 04:48 PM
Last Post: Panix
  Heatmap problem mirozi 2 6,371 01-27-2013 07:07 PM
Last Post: smitmartijn
  Problem logging in paratrip12 1 4,438 01-20-2013 10:44 AM
Last Post: smitmartijn
  Bandwidth and network problem PlaysGames11 8 10,830 01-02-2013 09:13 PM
Last Post: LittleSparko

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)