WhatPulse Forums » Support » Client software v » Is it possible to start WhatPulse without starting the GUI? Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Is it possible to start WhatPulse without starting the GUI?
03-12-2013, 02:36 PM
Post: #2
RE: Is it possible to start WhatPulse without starting the GUI?
At the 'overview' tab, you can disable the checkbox 'Open main window on start' in the lower left corner.

[Image: 314464.jpg]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Is it possible to start WhatPulse without starting the GUI? - matthieuvb - 03-12-2013 02:36 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  When you switch networks WhatPulse stops tracking bandwidth TheEliteFriendsYT 1 98 02-15-2021 04:02 PM
Last Post: smitmartijn
  Problem on starting whatpulse Steven793 0 105 02-10-2021 12:30 AM
Last Post: Steven793
Bug WhatPulse 3.0 stops responding when running on start up Mevious 6 631 01-17-2021 09:18 PM
Last Post: Mevious
  Window Opens on Start Up Garya 1 184 01-15-2021 10:23 AM
Last Post: smitmartijn
  Whatpulse Client and Windows 10 (20H2) d3FC0N 3 713 12-29-2020 12:54 PM
Last Post: d3FC0N
  Cannot start WhatPulse using Ubuntu 19.10 Adrriii 8 3,347 11-05-2020 02:23 PM
Last Post: Juje
  Cannot start Whatpulse successfully on Manjaro 18.1.4 (Arch Linux) anijatsu 3 2,150 10-25-2020 01:36 PM
Last Post: smitmartijn
Bug Whatpulse keeps me logging off shadowrune 1 938 09-13-2020 10:08 AM
Last Post: shadowrune
  WhatPulse hangs and crashes on Windows startup td95 0 706 08-17-2020 07:20 AM
Last Post: td95
  “Cannot open shared object file” pops up when installing WhatPulse Gaurav Mall 0 824 04-22-2020 06:08 PM
Last Post: Gaurav Mall

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)