WhatPulse Forums » Support » Client software v » v2.0 client pulse ? Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
v2.0 client pulse ?
02-02-2013, 07:45 AM
Post: #1
v2.0 client pulse ?
Why for security reasons, once you have pulsed from a 2.0 client, you cannot pulse from version 1.* any more ?

Inconvenient?

v2.0 becomes very large size?

I how know the new features is suitable to me ?

ConfusedSadUndecidedDodgy
Huh
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-02-2013, 09:36 AM
Post: #2
RE: v2.0 client pulse ?
Anything you don't want, you can turn off. As stated in earlier forum posts, the earlier clients can run next to the new client - making it possible to double ones stats. The website detects that and disables pulsing for the earlier clients.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-02-2013, 08:01 PM
Post: #3
RE: v2.0 client pulse ?
Not good...

I in WhatPulse Forums » Support » Website post the article why was deleted ????
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-02-2013, 08:05 PM
Post: #4
RE: v2.0 client pulse ?
No idea what you mean, please try different english.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-03-2013, 02:56 PM (This post was last modified: 02-03-2013 03:00 PM by taglife.)
Post: #5
RE: v2.0 client pulse ?
1.我在 WhatPulse Forums » Support » Website 的文章為什麼被刪除?

2.為什麼用了 v2.0 client, v1.x 就不能用?

3.可以把 http://whatpulse.org/stats/users/273594/normal 301 轉址 到 http://whatpulse.org/stats/users/273594 嗎?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Mac client causing latency every ~10 seconds bryandh 10 2,611 03-09-2017 04:50 PM
Last Post: DJLunacy
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 1,666 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 770 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn
  Client crash on launch (v2.7.1) Sovex66 13 2,603 02-27-2017 09:31 AM
Last Post: Dosphal
Bug [CLOSED] What pulse stuck , is what pulse not support for windows 10 ? karahan29 1 969 11-05-2016 10:34 PM
Last Post: smitmartijn
Bug Client doing an insane amount of writing to disk Formina_Sage 4 1,193 11-04-2016 04:47 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 2,881 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Client Crash macOS Sierra SeeEmAge 3 1,319 09-15-2016 03:42 AM
Last Post: smitmartijn
Bug [FIXED] Premium on site does not match premium on client fractalsauce 3 1,151 06-26-2016 06:10 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing dacheat 1 991 05-23-2016 02:11 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)