WhatPulse Forums » Support » Website v » Single Computer in WebApi Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Single Computer in WebApi
01-31-2013, 01:16 PM
Post: #1
Single Computer in WebApi
Hi together,

is it possible to get the stats of a single computer via the WebApi? Can not find anything about that in the Forum or Documentation.

Greetings,
tommytl
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-31-2013, 08:00 PM
Post: #2
RE: Single Computer in WebApi
No, but I'll add it to the todo list to create a computer overview inside the output.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-01-2013, 09:13 AM
Post: #3
RE: Single Computer in WebApi
Thx. That would be great.

Greetings,
tommytl
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Unable to find account or computer. nig 0 1,002 12-10-2015 09:27 PM
Last Post: nig
Question Missing Computer Details on My Stats maranello69 1 1,229 10-01-2015 02:32 PM
Last Post: smitmartijn
  Wrong OS and no Computer details gadean 3 1,876 09-03-2015 07:33 AM
Last Post: maranello69
  Computer info propphet 2 1,531 04-02-2015 01:15 AM
Last Post: propphet
  Computer name and rare characters Electrosa 0 2,345 01-21-2014 09:27 AM
Last Post: Electrosa
  [SOLVED] Error in team WebAPI Electrosa 4 4,279 09-30-2013 08:21 PM
Last Post: Electrosa
  Difference in number format webapi xml [#WP]KompjoeFriek 3 4,798 09-25-2010 12:26 AM
Last Post: KompjoeFriek
  webAPI mastadizzy 6 5,664 10-25-2007 07:58 AM
Last Post: Erkens

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)