WhatPulse Forums » Support » Client software v » Why is this happening to me? [Video demonstration] Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Why is this happening to me? [Video demonstration]
01-25-2013, 07:49 PM (This post was last modified: 01-25-2013 09:06 PM by ZeroFreak.)
Post: #1
Why is this happening to me? [Video demonstration]
Keys from A-Z on my keyboard aren't being logged on WhatPulse at all.
Other than that (keys like "enter", "backspace", "space"), everything works fine.
But I don't get why my keys from A-Z don't work at all.
I need help on this one.
Any assistance will be appreciated.
I'm using Windows 7 32-bit

Could this be permission problems?

Here's a video demonstration: http://www.youtube.com/watch?v=9qcxC444rFo
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-25-2013, 08:26 PM
Post: #2
RE: Why is this happening to me?
permission, like how? Wink are you running 2.0.2 as administrator?..

Code:
http://whatpulse.org/forums/showthread.php?tid=2420

[Image: 2itq8g6.png]
^ This was cool xD
[Image: mcdty0-3.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-25-2013, 08:44 PM
Post: #3
RE: Why is this happening to me?
(01-25-2013 08:26 PM)nimd4 Wrote:  permission, like how? Wink are you running 2.0.2 as administrator?..

Code:
http://whatpulse.org/forums/showthread.php?tid=2420

I'm using that too.
I ran Whatpulse as an Administrator and I'm still having issues.
Basically, the keys A-Z don't get logged.
Other keys such as "backspace", "ctrl" are working fine though.

I'll be uploading a video right now on the issue.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)