WhatPulse Forums » Support » Client software v » Lost my "miles" ability after requesting new token?!? Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lost my "miles" ability after requesting new token?!?
01-17-2008, 10:05 AM
Post: #1
Lost my "miles" ability after requesting new token?!?
Whatpulse was working, but the icon in the bottom right had the red dot beneath it permanently visible. Still, it was able to pulse and everything.

Restarting my comp in an effort to "fix" the icon, I also requested a new token.

BOOM.

Now I'm only counting clicks and keys now. The mileage counter is completely gone, not even showing in geek dialog.

:confused:

I really... REALLY wish Whatpulse would remain simple and fun.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-19-2008, 01:07 AM
Post: #2
Lost my "miles" ability after requesting new token?!?
Hmmm... now Whatpulse won't even run when I specifically click on it.
I even tried turning my computer off and waiting a few minutes. Still nothing.
wtf...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-19-2008, 06:46 AM
Post: #3
Lost my "miles" ability after requesting new token?!?
Not sure what the hell went wrong here, but I've never heard of something like this before so something must have been severely corrupted on your computer.

However, if you uninstall WhatPulse then go to your installation directory (typically Program Files\WhatPulse) and delete the WhatPulse folder, then re-install, that should do the trick.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-19-2008, 09:25 AM
Post: #4
Lost my "miles" ability after requesting new token?!?
I forget how to reinstall it. I'm getting a thing asking for my name, password and "profile".

Bah, I'll figure it out...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-19-2008, 09:32 AM (This post was last modified: 01-19-2008 09:36 AM by bobL.)
Post: #5
Lost my "miles" ability after requesting new token?!?
Name and password are what you use to log in to the website and there is information about pulse profiles on the knowledge base on the main website.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-22-2008, 05:42 AM
Post: #6
Lost my "miles" ability after requesting new token?!?
http://whatpulse.org/my/pulse-profiles/ ftw Wink

[Image: XKalSig1.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [Debian] Pulses lost when using reboot command [GoT]Jewest 3 1,930 02-02-2015 01:13 PM
Last Post: smitmartijn
  [2.4.1] Error While Pulsing - Wrong Token Johners 2 2,738 11-09-2014 03:51 PM
Last Post: PalkiaX50
Brick Wrong Token on all Computers Megachip 2 4,311 08-12-2014 07:58 AM
Last Post: Megachip
  Lost 12k clicks when exiting and reloading buggy client trbot 2 3,756 02-01-2014 11:15 PM
Last Post: trbot
  WhatPulse lost past keyboard pushes/clicks also unpulsed issue JantsoP 1 5,461 10-19-2013 10:47 AM
Last Post: smitmartijn
Sad I just updated and lost all of my clicks Ryan_Hogan 3 3,863 09-22-2013 08:48 PM
Last Post: smitmartijn
  My keys/clicks/miles randomly reset... pure_p10x 3 4,057 09-19-2013 05:38 AM
Last Post: pure_p10x
  { OS X } Upgraded from ~1.2 to 2.1.1 and lost all my local stats yoshioua 8 7,833 08-16-2013 07:25 PM
Last Post: yoshioua
  Lost input... JimmyJump 2 3,809 05-25-2013 10:21 AM
Last Post: JimmyJump
  Lost pulse in 2.0.4 TheIceMage 6 9,787 04-23-2013 06:46 PM
Last Post: roemer2201

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)