WhatPulse Forums » Support » Client software v » No Automatic Pulsing Welcome back, Guest.


Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
No Automatic Pulsing
12-28-2012, 10:11 AM
Post: #1
No Automatic Pulsing
My client has been working ok-ish so far (apart from random crashes after hibernation, and token resets), but I got a new issue today.

Despite my settings tab stating to pulse every 2.5GB downloaded, every 2 hours or every 1000 clicks, the program doesn't pulse at all. It is as if the timer that organises these checks has somehow been disabled.

It doesn't state anywhere in the options that pulsing has been disabled, and in my Automatic Pulsing tab it states categorically that when it hits the counters it will pulse. I can manually pulse, and that is not starting up the auto pulsing.

I bet if I close the program and restart it, it'll work properly again.

Win7 64-bit SP1 x64, using V2. Plenty of horsepower under the hood.
Find all posts by this user
12-28-2012, 10:32 AM
Post: #2
RE: No Automatic Pulsing
Known issue, please check the '[2.0] README BEFORE POSTING!' thread.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 8 3,460 08-24-2019 08:52 AM
Last Post: ste0
  [FIXED] [W10] Pulsing every minute on 2.7 Wopian 7 2,029 06-26-2016 09:59 PM
Last Post: Wopian
  [CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing dacheat 1 1,072 05-23-2016 02:11 PM
Last Post: smitmartijn
  [2.5] Not pulsing some applications micycle 1 1,636 04-08-2016 04:26 PM
Last Post: Adrriii
  [2.6.3] Automatic Pulsing hint doesn't update after ticking/changing uptime Wopian 0 1,091 11-07-2015 03:23 AM
Last Post: Wopian
  [2.6] Not pulsing app data micycle 3 2,055 09-15-2015 11:57 AM
Last Post: Megachip
  Per-Application Pulsing Issue. micycle 14 6,039 04-12-2015 12:43 PM
Last Post: micycle
  Pulsing won't work divorced 1 1,287 04-12-2015 09:00 AM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Not Pulsing?? Rhiannon.Costigan 1 1,278 03-03-2015 04:51 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] [WIndows7x64]Network statistics not pulsing properly dullahan8 4 2,701 01-03-2015 11:26 PM
Last Post: Anamon

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)