WhatPulse Forums » Support » Client software v » WP 2.0 - no traffic over USB LTE Stick Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WP 2.0 - no traffic over USB LTE Stick
12-26-2012, 06:58 PM
Post: #11
RE: WP 2.0 - no traffic over USB LTE Stick
ok, it seems i have all DLLs now, but now i get following message:

"Der Prozedureinsprungpunkt "_Z5qFreePv" wurde in der DLL "QtCore4.dll" nicht gefunden."

Translation:
"The procedure "_Z5qFreePv" in the dynamic library "QtCore4.dll" not found."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-26-2012, 07:13 PM
Post: #12
RE: WP 2.0 - no traffic over USB LTE Stick
So it's different too in the betas... Okay, I've uploaded the DLLs from the beta (but I don't know where to upload them, it's too large for the forums), download and extract them into a new directory and copy windows-get-nics.exe there. It should work after that. I hope at least. Smile

Called Triela back in the time. Back for some fun (after 3 years of absence).
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-26-2012, 07:36 PM
Post: #13
RE: WP 2.0 - no traffic over USB LTE Stick
thanks, now get-nics works ... here are my values:

[Image: getnics04d78_thumb.jpg]

[Image: getnics20f6d9_thumb.jpg]

My internet is at the Huawei "Card" and Telekom.de
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-29-2012, 11:05 PM (This post was last modified: 12-29-2012 11:09 PM by kbot.)
Post: #14
RE: WP 2.0 - no traffic over USB LTE Stick
i just saw, that there is a Fix for recognizing USB adapters ...

does it include my LTE-Stick?
where can i get that update?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-30-2012, 04:39 PM
Post: #15
RE: WP 2.0 - no traffic over USB LTE Stick
Hi,

Please try 2.0.1a: http://whatpulse.org/forums/showthread.php?tid=2172
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-30-2012, 10:37 PM (This post was last modified: 12-30-2012 10:38 PM by kbot.)
Post: #16
RE: WP 2.0 - no traffic over USB LTE Stick
(12-30-2012 04:39 PM)smitmartijn Wrote:  Hi,

Please try 2.0.1a: http://whatpulse.org/forums/showthread.php?tid=2172
thx, but still no LTE Stick shown in my WP 2.0.1a and no traffic for my internet is counted, only für the ethernet card Sad
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-31-2012, 08:51 AM
Post: #17
RE: WP 2.0 - no traffic over USB LTE Stick
If you insert it after booting the client, restart the 'npf' service. (net stop npf, net start npf)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-31-2012, 08:36 PM (This post was last modified: 02-02-2014 11:32 PM by kbot.)
Post: #18
RE: WP 2.0 - no traffic over USB LTE Stick
i opened cmd as Admin and wanted to stop npf, but it said that it could not could be stopped...

i tried reboot, too, but still only the ethernet card

i also downloaded the latest version of WP
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-02-2014, 11:06 PM (This post was last modified: 02-02-2014 11:32 PM by kbot.)
Post: #19
RE: WP 2.0 - no traffic over USB LTE Stick
just downloaded the latest Version (2.3.1) of WP and still only the Ethernet Card is shown...

Internet and IP is recognized correct
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Whatpulse is not recognizing internet traffic Lodisen 8 1,148 05-22-2019 05:35 PM
Last Post: Trapton
  [CLOSED] Network traffic not recorded on Ubuntu 16.04 LTS GnaXi 4 1,742 09-15-2016 03:33 AM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing dacheat 1 1,007 05-23-2016 02:11 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Windows 10, WinPcap and Internet traffic Sm00chY 7 4,760 03-21-2016 05:50 PM
Last Post: Wynand
  [SOLVED] Network traffic doesn't show up in unpulsed soldierrro 2 1,605 07-24-2015 06:29 PM
Last Post: soldierrro
  [Win8.1 x64, Pulse 2.5] Network device detected as inactive, traffic not tracked Strazdas 6 4,055 01-26-2015 11:29 AM
Last Post: Strazdas
  Network traffic numbers way off on Linux 404d 1 2,162 09-09-2014 07:01 PM
Last Post: smitmartijn
  v. 2.2 doesn't count internet traffic correctly eTheBlack 18 18,696 12-22-2013 08:04 PM
Last Post: FamilienVater
  Virtualbox traffic appears as avast traffic Pichu0102 3 4,565 10-22-2013 04:28 AM
Last Post: Inquizitor
  Network Traffic Unpulsed? hiandbaii 1 3,344 10-07-2013 06:05 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)