WhatPulse Forums » Support » Client software v » Unable to connect to server after upgrading to 2.0 Welcome back, Guest.


Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unable to connect to server after upgrading to 2.0
12-26-2012, 05:34 AM
Post: #1
Unable to connect to server after upgrading to 2.0
hi, i just recently upgraded to version 2.0
but since then whatpulse is unable to connect to server.
i can't even login to my account from whatpulse cilent.
my system win 7 x64 and it's behind a proxy server.
any help would be appreciated.
Find all posts by this user
12-26-2012, 10:17 AM
Post: #2
RE: Unable to connect to server after upgrading to 2.0
Currently, 2.0 disables the settings menu when logging in. This will be activated in the next version.
Visit this user's website Find all posts by this user
12-26-2012, 11:07 AM
Post: #3
RE: Unable to connect to server after upgrading to 2.0
(12-26-2012 10:17 AM)smitmartijn Wrote:  Currently, 2.0 disables the settings menu when logging in. This will be activated in the next version.

so i just have to sit around till the next version is launched? Undecided
Find all posts by this user
12-26-2012, 11:10 AM
Post: #4
RE: Unable to connect to server after upgrading to 2.0
Continue using the old client for a week or so..
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Whatpulse isn't running after upgrading Ubuntu 1geeky 0 101 08-06-2019 05:46 AM
Last Post: 1geeky
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 2 356 07-28-2019 08:11 PM
Last Post: Franck.Dernoncourt
  Whatpulse won't start, Unable to install crashRpt! Bai.Bing 0 231 05-24-2019 01:02 PM
Last Post: Bai.Bing
  Unable to log in Aron77 0 215 05-05-2019 02:18 PM
Last Post: Aron77
Bug server error sggxp 0 233 04-25-2019 04:50 AM
Last Post: sggxp
  [FIXED] Unable to Install 2.7 dj_chalky 2 862 06-01-2016 01:53 PM
Last Post: dj_chalky
  Server Error Missing INput Please COntact the Developers arsha99 1 1,543 07-01-2015 07:41 PM
Last Post: smitmartijn
  Server Error: Missing Input tboxley 2 2,125 05-26-2015 07:22 PM
Last Post: smitmartijn
Exclamation [UNSUPPORTED] Windows 2008 Server propphet 3 2,127 04-16-2015 07:42 PM
Last Post: nimd4
  [SOLVED] libeay32.dll and ssleay32.dll is missing? Windows 2008 server SeeEmAge 1 3,472 01-11-2015 04:18 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)