WhatPulse Forums » Support » Client software v » How to log into your account using a proxy? Welcome back, Guest.


Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How to log into your account using a proxy?
12-24-2012, 07:23 AM
Post: #1
How to log into your account using a proxy?
Hello.
How to log into your account using a proxy?
To the settings tab is not active.
thanks.
Find all posts by this user
12-24-2012, 08:22 AM
Post: #2
RE: How to log into your account using a proxy?
Yes I want to do that too but didn't find a way to do that yet
Find all posts by this user
12-24-2012, 03:15 PM
Post: #3
RE: How to log into your account using a proxy?
Unsure what you are trying or which OS you are running, but I can easilt edit/save the proxy and connect as well.
[Image: B3Doh.jpg]
Find all posts by this user
12-24-2012, 07:43 PM
Post: #4
Tongue RE: How to log into your account using a proxy?
(12-24-2012 03:15 PM)MAX3400 Wrote:  which OS
What is that ugly screenshot?!?? o_0


Attached File(s)
.png  Screenshot - 12242012 - 08:41:36 PM.png (Size: 44.87 KB / Downloads: 281)

[Image: 2itq8g6.png]
^ This was cool xD
[Image: mcdty0-3.png]
Find all posts by this user
12-24-2012, 07:45 PM
Post: #5
RE: How to log into your account using a proxy?
He's talking about setting a proxy when registering. The settings tab is disabled when you're logging in, so you can't configure the proxy.

That's why; the settings tab will be enabled when logging in soon.
Visit this user's website Find all posts by this user
12-24-2012, 07:48 PM
Post: #6
RE: How to log into your account using a proxy?
@smitmartijn: thanks for clearing that up; I didn't try that the first time Smile

@nimd4: if you wanna be smart, solve issues yourself mate. I got both Windows and Linux servers and making good money professionally from them.
Find all posts by this user
12-24-2012, 07:53 PM
Post: #7
RE: How to log into your account using a proxy?
(12-24-2012 07:48 PM)MAX3400 Wrote:  @nimd4: if you wanna be smart, solve issues yourself mate. I got both Windows and Linux servers and making good money professionally from them.

No need to give me lip, I just added +1 reputation to one of your posts a little while ago. It's called jokes. Wink

[Image: 2itq8g6.png]
^ This was cool xD
[Image: mcdty0-3.png]
Find all posts by this user
12-25-2012, 04:16 AM
Post: #8
RE: How to log into your account using a proxy?
(12-24-2012 07:45 PM)smitmartijn Wrote:  He's talking about setting a proxy when registering. The settings tab is disabled when you're logging in, so you can't configure the proxy.

That's why; the settings tab will be enabled when logging in soon.

thanks, I will wait for a new version
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [CLOSED] Account or computer unknown! FH_3 3 3,807 05-30-2016 01:15 AM
Last Post: Zweieck2
  Proxy settings disappearing sim642 3 1,671 10-02-2015 06:07 AM
Last Post: Bloopy
Information Proxy Problems with Win8 x64 and company network W3a$el 0 895 07-22-2015 12:19 PM
Last Post: W3a$el
  Wrong subscription end date in account tab michalpol 1 976 05-16-2015 10:06 AM
Last Post: Robby250
  Restarting laptop gives "Account/Computer unknown" Andreaz1 4 2,094 10-19-2014 01:44 PM
Last Post: Andreaz1
  [SOLVED] "Account or Computer unknown." Error (Ubuntu) Zweieck2 1 3,354 04-20-2014 07:25 AM
Last Post: Zweieck2
  "Your account does not exist on the server." (~9 million keys Unpulsed) henryumeash 9 9,346 10-20-2013 04:17 AM
Last Post: nimd4
  proxy troubles commentator 5 5,519 10-08-2013 08:54 PM
Last Post: commentator
  Account or computer unkown! did you register? error yamdrew 2 4,718 10-01-2013 06:37 PM
Last Post: Lietus
  [SOLVED] Check for updates doesn't work through proxy Bloopy 0 4,968 09-24-2013 08:05 AM
Last Post: Bloopy

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)