WhatPulse Forums » Support » Client software v » 2.0.0 client - Crash on startup Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 2 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.0.0 client - Crash on startup
12-23-2012, 05:12 PM
Post: #1
2.0.0 client - Crash on startup
Updated to 2.0.0, but it crashes within 5 seconds of starting the app. Tried uninstalling, reinstalling, etc. but nothing seems to make it work.
Windows 7 x64

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: whatpulse.exe
Application Version: 2.0.0.0
Application Timestamp: 50d4da8e
Fault Module Name: QtCore4.dll
Fault Module Version: 4.8.3.0
Fault Module Timestamp: 504fe327
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00031522
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 4105
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-23-2012, 10:07 PM
Post: #2
RE: 2.0.0 client - Crash on startup
Hi,

Could you try installing the Visual Studio Redistributable? ( http://www.microsoft.com/en-us/download/...px?id=5555 )
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-24-2012, 07:21 AM
Post: #3
RE: 2.0.0 client - Crash on startup
(12-23-2012 10:07 PM)smitmartijn Wrote:  Hi,

Could you try installing the Visual Studio Redistributable? ( http://www.microsoft.com/en-us/download/...px?id=5555 )

It does not solve the problem
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-24-2012, 07:46 AM
Post: #4
RE: 2.0.0 client - Crash on startup
If you have any Internet Security software you may try to disable it (for a min) or add Whatpulse to trusted apps. Personally I had problems with installing and running WP with Comodo Internet Security. I have disabled Defense+, installed and started WP, then I have added it to trusted apps and re-enabled the Defense+. Didn't restart the PC yet, hopefully it will work after reboot.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-24-2012, 01:12 PM
Post: #5
RE: 2.0.0 client - Crash on startup
Having the same issue. Disabling anti-virus doesn't work. Still crashes on startup, it worked yesterday though, and re-installing didn't work either.

Faulting application name: whatpulse.exe, version: 2.0.0.0, time stamp: 0x50d4da8e
Faulting module name: QtCore4.dll, version: 4.8.3.0, time stamp: 0x504fe327
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x00031522
Faulting process id: 0x1eb0
Faulting application start time: 0x01cde1d7d393c303
Faulting application path: C:\Program Files (x86)\WhatPulse\whatpulse.exe
Faulting module path: C:\Program Files (x86)\WhatPulse\QtCore4.dll
Report Id: 125f8d61-4dcb-11e2-b827-b870f4dc6544
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-24-2012, 01:24 PM (This post was last modified: 12-24-2012 01:26 PM by Robby250.)
Post: #6
RE: 2.0.0 client - Crash on startup
I was having the same issue on my laptop, it crashed instantly after running it. What fixed it for me was first uninstalling it, then deleting the Whatpulse folder from %appdata%, then reinstalling it on a different hard disk partition (i.e. not in c:\ but in d:\), and then running it as administrator. I think that running it as any other user with administrative privileges, as long as it's not the one you're currently logged on, would make it work.

After that I set it up a little and pulsed a few times, and then I tried running it as the current user and it didn't crash anymore. The current user had an invalid token which I had to reset, and the reset token button wouldn't work, so I logged out and then back in and that fixed it completely.

You might have a different issue so this solution might not work, but feel free to try it out.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-25-2012, 12:46 AM
Post: #7
RE: 2.0.0 client - Crash on startup
@robby250, your solution worked
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-25-2012, 03:53 PM
Post: #8
RE: 2.0.0 client - Crash on startup
Tried Robby250's solution as well re-installing Visual Studio Redistributable - did not help.

This is becoming a nuisance.
Every time I try to run WP as administrator or not it instantly crashes on start up.

Very discouraging.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-26-2012, 07:34 AM
Post: #9
RE: 2.0.0 client - Crash on startup
Hi, i dont know if im allowed to post here, but yeah.
Im getting the exact same thing, on both my Macbook Pro, and my desktop. (Both running Windows 7 Ultimate SP1 64-bit.) It just, "stops working" when i run it, after install, i have tried reinstalling the visual studio, cleared the WP folder from %appdata%, administrator privileges doesnt do any different.

Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: whatpulse.exe
Application Version: 2.0.0.0
Application Timestamp: 50d4da8e
Fault Module Name: QtCore4.dll
Fault Module Version: 4.8.3.0
Fault Module Timestamp: 504fe327
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00031522
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-26-2012, 09:14 AM
Post: #10
RE: 2.0.0 client - Crash on startup
Please tell me, when will the new version?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Whatpulse crash [GoT]Jewest 3 243 10-28-2019 01:18 PM
Last Post: [GoT]Jewest
  Mac client causing latency every ~10 seconds bryandh 10 2,611 03-09-2017 04:50 PM
Last Post: DJLunacy
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 770 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn
  Client crash on launch (v2.7.1) Sovex66 13 2,604 02-27-2017 09:31 AM
Last Post: Dosphal
Bug Client doing an insane amount of writing to disk Formina_Sage 4 1,193 11-04-2016 04:47 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 2,881 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] OS X no longer starts, crashes on startup stuthemonkey 3 1,048 10-01-2016 06:34 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Client Crash macOS Sierra SeeEmAge 3 1,319 09-15-2016 03:42 AM
Last Post: smitmartijn
Bug [FIXED] Premium on site does not match premium on client fractalsauce 3 1,151 06-26-2016 06:10 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing dacheat 1 991 05-23-2016 02:11 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)