WhatPulse Forums » Community » Beta client » Archive v » Problem setting up initial computer Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem setting up initial computer
11-09-2012, 02:09 PM
Post: #1
Problem setting up initial computer
I signed up for the beta, but it seems there was a problem setting up my initial computer. When I launch the client and login, I get two empty options, neither of which work. My username is dennydaugherty
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-09-2012, 06:09 PM
Post: #2
Problem setting up initial computer
What was the problem, which name did you give the initial computer? You'll need to create a computer manually on http://beta.whatpulse.org/my/#computers
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-09-2012, 06:55 PM
Post: #3
Problem setting up initial computer
Ah, somehow I wasn't finding that link. I've got it straightened out now, thanks!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-09-2012, 07:19 PM
Post: #4
Problem setting up initial computer
I'm still wondering what went wrong. ;-)

What computer name did you use? Did you see an error?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Windows b7 - Small Network Tab Problem Alakon9x 2 3,952 11-25-2012 08:43 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)