WhatPulse Forums » Community » Beta client » Archive v » Mac 2.0b6 Network interfare not found Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mac 2.0b6 Network interfare not found
11-07-2012, 02:42 PM
Post: #1
Mac 2.0b6 Network interfare not found
Hi all
I've just installed the b6 on my MacMini Late 2009 (MacMini3,1) and as you can see both network interfaces (LAN & WIFI) are not recognized.

[Image: network_issue_whatpulse.JPG]

Do you have any idea about this bug?

Thank you!

Saverio
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-07-2012, 09:19 PM
Post: #2
Mac 2.0b6 Network interfare not found
Sama situation on my MacBook.... any updates?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-07-2012, 11:06 PM
Post: #3
Mac 2.0b6 Network interfare not found
Your going to have to give a little more info. What's the network chips for both your macs?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-08-2012, 07:29 AM
Post: #4
Mac 2.0b6 Network interfare not found
There's a chance you need to adjust some permissions to be able to do network stats on OSX. First, shutdown WhatPulse then run this:

sudo chmod o+r /dev/bpf*
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-08-2012, 08:25 AM
Post: #5
Mac 2.0b6 Network interfare not found
Thank you it works fine on my MacMini.
Tonight I'll try on MacBook too.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-15-2012, 09:17 PM
Post: #6
Mac 2.0b6 Network interfare not found
Oh, thank you. Worked on my 2012 Macbook Air, too Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-15-2012, 09:25 PM
Post: #7
Mac 2.0b6 Network interfare not found
The only thing is that I've to relaunch the command every boot.
It's only my fault?
I've an old MB 2007 and Mountain Lion updated to the latest version.

@wfps_105 do you have the same problem??
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-16-2012, 09:41 AM
Post: #8
Mac 2.0b6 Network interfare not found
sibberio Wrote:The only thing is that I've to relaunch the command every boot.
It's only my fault?
I've an old MB 2007 and Mountain Lion updated to the latest version.

@wfps_105 do you have the same problem??

Yeah, I just noticed the same thing (that's why I'm checking here).
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-16-2012, 09:46 AM
Post: #9
Mac 2.0b6 Network interfare not found
I think we've to wait the next beta
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-16-2012, 05:38 PM
Post: #10
Mac 2.0b6 Network interfare not found
OSX resets the permissions on the devices when rebooting. The client checks it now when it boots (if it needs to be set, you need to enter your password) - but to prevent you need to enter your password everything you reboot, I'll include a startup script.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  WhatPulse 2.4b1 - Network on sleep PalkiaX50 14 13,529 03-31-2014 07:25 PM
Last Post: commentator
  Windows b7 - Small Network Tab Problem Alakon9x 2 4,073 11-25-2012 08:43 AM
Last Post: smitmartijn
  Allowing Network bandwidth info meanboy2006 7 7,432 11-16-2012 05:52 PM
Last Post: shroker
  Root permission for network dl1000v 3 4,622 11-06-2012 06:57 AM
Last Post: smitmartijn
  Windows b6 - Network FamilienVater 4 5,013 10-30-2012 05:56 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)