WhatPulse Forums » Support » Client software v » Unknown Server Message when behind a firewall Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unknown Server Message when behind a firewall
10-25-2011, 01:29 PM
Post: #1
Unknown Server Message when behind a firewall
Hello all,
I am new to Whatpulse. It is installed fine, and works when I am at home on my company laptop. I can send pulses without any issues at all.
However, when I am at work, this same install of whatpulse gets "unknown server message, please try again later" error due to us being behind a firewall.

Now, I DO have my own proxy setup on my own co-located server. Its a Squid Proxy running on a CentOS 5.5 box that I use to proxy my web browser and many many other services. I have authentication setup on the proxy, and the proxy itself is on port 23, which is not being blocked by the firewall.

Like I said, I use this same proxy for alot of other services, including web browsing, but Whatpulse doesnt seem to want to use my proxy settings. I have tried putting the proxy in by its IP as well as by name, and nothing works.

Any suggestions? It doesnt appear whatpulse is using the proxy settings nicely.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-26-2011, 12:13 PM
Post: #2
Unknown Server Message when behind a firewall
I have the same problem at my work. My laptop has been re-installed and I use XP. Before I still could pulse but now anymore. I have no idea if I need proxy settings or not.

Could anyone give some suggestions how to get Whatpulse pulsing again.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-26-2011, 01:24 PM
Post: #3
Unknown Server Message when behind a firewall
I honestly dont think its using the proxy to pulse. IF I have time today, I will wireshark it and see if it is using proxy or not.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Server is down due to maintenance _V_ 6 3,210 01-02-2020 05:02 PM
Last Post: _V_
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 3 2,985 09-24-2019 10:56 PM
Last Post: kolah
Bug server error sggxp 0 1,395 04-25-2019 04:50 AM
Last Post: sggxp
  [CLOSED] Account or computer unknown! FH_3 3 5,944 05-30-2016 01:15 AM
Last Post: Zweieck2
  Server Error Missing INput Please COntact the Developers arsha99 1 3,134 07-01-2015 07:41 PM
Last Post: smitmartijn
  Server Error: Missing Input tboxley 2 3,969 05-26-2015 07:22 PM
Last Post: smitmartijn
Exclamation [UNSUPPORTED] Windows 2008 Server propphet 3 3,919 04-16-2015 07:42 PM
Last Post: nimd4
  [SOLVED] [Mac 10.10] Total keycount: unknown CJS7070 3 3,014 03-27-2015 08:56 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] libeay32.dll and ssleay32.dll is missing? Windows 2008 server SeeEmAge 1 5,079 01-11-2015 04:18 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] how to install whatpulse on linux server hwebb 1 3,327 01-10-2015 12:11 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)