WhatPulse Forums » Support » Client software v » Problem with Profile Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem with Profile
07-18-2011, 06:23 PM
Post: #1
Problem with Profile
Ok, so I downloaded and started pulsing a couple of weeks ago. Everything's fine.

However, it seems like there was a bug when I created my account. I created the account [DLP]afl (I created it on the name DLP|afl), and my user ID as per URL is 327514. However, my pulses seem to go to account number 327508, with the username afl. Every time I go visit my online stats through the WhatPulse program, I get to account 327508. But when I click on the 'Your Stats' button, I get to account 327514.

Is it possible that the two accounts get merged, or that [DLP]afl gets deleted, so I can use the afl-account normally?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-20-2011, 05:41 AM
Post: #2
Problem with Profile
Yes, I can do that.

I have confirmed that [DLP]afl has zero stats (0 keys, 0 clicks, 0 miles), and that by all appearances both [DLP]afl and afl accounts are yours.

I have deleted [DLP]afl.

Here is what I suggest you should do:
1) Pulse whatever keys you've got stored up right now.
2) Log out and back in to your whatpulse client as afl
3) Click the "Your Stats' button to see if it takes you where it's supposed to go.

And please come back here to report whether or not it worked. Hopefully, everything's in normal working order now.

[Image: XKalSig1.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-11-2011, 06:42 PM
Post: #3
Problem with Profile
Hey,

sorry for not answering, have been out of my country (and out of reach of internet) for the last couple weeks. The problem with the accounts is gone. Thanks alot!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [SOLVED] Problem with Logitech Keyboard Widget Mattie112 2 1,243 03-25-2016 07:29 PM
Last Post: Mattie112
  Client and Profile Inconsistent abpop 3 1,642 07-05-2015 07:17 PM
Last Post: abpop
  [CLOSED] Super-annoying SSL *problem* nimd4 3 2,158 06-01-2015 02:52 AM
Last Post: nimd4
  [SOLVED] Wireless Bandwidth Problem blusonic2321 5 3,063 12-01-2014 05:49 AM
Last Post: blusonic2321
  2.4 (Lubuntu) network stats problem bogy 3 4,589 06-18-2014 03:26 AM
Last Post: Singh
  Problem with new installation crashing and how I fixed it Panix 4 4,414 02-25-2014 04:48 PM
Last Post: Panix
  Heatmap problem mirozi 2 4,927 01-27-2013 07:07 PM
Last Post: smitmartijn
  Problem logging in paratrip12 1 3,452 01-20-2013 10:44 AM
Last Post: smitmartijn
  Bandwidth and network problem PlaysGames11 8 8,425 01-02-2013 09:13 PM
Last Post: LittleSparko
Sad Error: Wrong token, did you use this profile on another computer? Jasseh 13 18,320 12-28-2012 04:10 PM
Last Post: Century0

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)