WhatPulse Forums » Support » Client software v » Geek Window Never Opens Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geek Window Never Opens
07-08-2011, 08:41 PM
Post: #1
Geek Window Never Opens
This is v1.7, on Windows 7 Home Premium 64-bit.

I've tried running as an administrator, I've tried changing settings, I've tried making it run at startup, I've tried reinstalling, but WP stubbornly refuses to show any Geek Window.

Maybe I'm missing something...?

Thanks in advance
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-09-2011, 04:40 AM
Post: #2
Geek Window Never Opens
If you know your way through the registry, find the WhatPulse folder and in there make sure GeekLastX and GeekLastY are not some outrageous number.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-09-2011, 10:16 AM
Post: #3
Geek Window Never Opens
It was X=2973, Y=316. Now it's X=316, Y=316. Still can't see it anywhere.

Note that since I have 2 monitors, (2973,316) should still be onscreen.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-09-2011, 10:22 AM
Post: #4
Geek Window Never Opens
And you made sure whatpulse was closed before you reset it?

You could try closing whatpulse, logging out, deleting all the files on disk, deleting the entire registry entry for whatpulse and logging in again if all else fails.

And if that fails then I have no idea sorry!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-09-2011, 04:09 PM
Post: #5
Geek Window Never Opens
Suddenly, I have a feeling I just encountered this same problem, too... or rather, something very similar. Only I still have an earlier version still kicking around -- something early enough that it still works pretty reliably on USB. I'm betting my geek window sits somewhere south of the Windows taskbar. On library computers, I'll drag it to the bottom right corner, but that window won't appear on my laptop since the screen resolution is quite different.

Among other things, I'd try temporarily bumping up the screen resolution to the max and see if it shows up then.

[Image: XKalSig1.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-24-2011, 01:32 AM
Post: #6
Geek Window Never Opens
Mr. Pedantic Wrote:Still can't see it anywhere.
sellyme Wrote:EDIT: I was right. I changed my screen res to a higher amounts, and I saw it in a corner. Looks like changing the resolution doesn't put the Geek Window back to it's normal position, and keeps it off of the monitor, completely inaccessible.
:)

[Image: 2itq8g6.png]
^ This was cool xD
[Image: mcdty0-3.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-02-2011, 09:59 AM
Post: #7
Geek Window Never Opens
That fixed it for me, too
\HKEY_CURRENT_USER\Software\WhatPulse\Geek Window Skin\GeekLastX
\HKEY_CURRENT_USER\Software\WhatPulse\Geek Window Skin\GeekLastY
Set to some low number, and it will reposition to the top left of the screen.

I had a screenshot to add, but I can't add the image till I have 15 posts.. lame
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-26-2011, 02:51 AM
Post: #8
Geek Window Never Opens
Bump. As I said before, resetting the GeekLastX and GeekLastY values did not fix the problem. I had to log off, uninstall, delete all the registry keys, then start again. That fixed it.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-26-2011, 03:11 AM
Post: #9
Geek Window Never Opens
Well the position of the window is only related to registry entries to it would have to have been something in there, although I can't say what.

If you can further pin-down the cause of the problem I might be able to release a fix for it...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-07-2011, 12:52 PM
Post: #10
Geek Window Never Opens
I'm just thinking... was the transparency set to something silly in the registry and therefore the window was just hidden because it was invisible?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  No "Open Geek Window" option h05hardman 4 423 02-05-2021 11:55 AM
Last Post: h05hardman
  Client 3.0 Window opens on startup despite setting it not to XeaLouS 4 681 01-17-2021 12:08 PM
Last Post: smitmartijn
  Window Opens on Start Up Garya 1 384 01-15-2021 10:23 AM
Last Post: smitmartijn
  Geek Window /// Update 3.0 fail? Chrisu 3 528 12-29-2020 11:22 AM
Last Post: smitmartijn
  geek window wont open samjolteon 0 1,414 07-01-2019 02:19 AM
Last Post: samjolteon
  Geek Window off in user rank WOWVern 1 1,971 03-03-2017 06:28 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Facts window occassional displays strange formats/information d3ullist 1 2,413 07-08-2016 09:38 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] 2.7 Geek Window Closes after exiting full screen Media on twitch and youtube arsha99 2 2,375 04-11-2016 11:24 PM
Last Post: arsha99
  Geek window won't show on the top layer Roland.w 1 3,027 01-06-2016 12:45 PM
Last Post: Robby250
  [SOLVED] Geek Window basti3301 2 5,167 11-05-2015 02:10 AM
Last Post: phinehas1234

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)