WhatPulse Forums » Support » Client software v » Miles? Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Miles?
10-20-2007, 10:06 PM
Post: #1
Miles?
How do you get WhatPulse v1.4.7 to record miles moved by your mouse?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-20-2007, 11:37 PM
Post: #2
Miles?
You can't.

Just visit the downloads section of the main WhatPulse website and download the 1.5 beta version (it's stable and works fine, don't worry.)


Also, have a read up about Pulse Profiles. 1.5 needs these to run so it's best to understand them.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-21-2007, 01:01 AM
Post: #3
Miles?
Thanks! Smile
Didn't notice the update, but it's working now.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-21-2007, 05:44 AM
Post: #4
Miles?
No problemo! Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  My keys/clicks/miles randomly reset... pure_p10x 3 3,995 09-19-2013 05:38 AM
Last Post: pure_p10x
  Windows 7 64 not counting Miles moved Ciechom 9 8,350 12-04-2011 03:29 AM
Last Post: bobL
  Keys and Clicks resetted due to high miles Gravity 3 3,059 08-06-2009 12:15 PM
Last Post: Gravity
  Miles missing in pulses FamilienVater 4 2,899 05-05-2009 12:44 PM
Last Post: ryano
  Miles problem, 23 miles in 1 day KoalaBear 12 6,460 04-06-2009 07:39 PM
Last Post: ahpla
  Lost my "miles" ability after requesting new token?!? JINZONINGEN 73 6 4,814 01-22-2008 05:42 AM
Last Post: X-Kal
  Mouse miles not counting c-smith 5 6,214 12-11-2007 05:37 AM
Last Post: X-Kal

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)