WhatPulse Forums » Support » Client software v » READ FIRST: Corruption/Random Character Errors Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
READ FIRST: Corruption/Random Character Errors
11-03-2010, 03:47 AM (This post was last modified: 07-20-2011 05:16 AM by bobL.)
Post: #1
READ FIRST: Corruption/Random Character Errors
DO NOT POST any further about this error. It has been well acknowledged. Any further threads about it may be deleted.

TO FIX THIS ERROR once you've received it, you will need to log off your profile and log back in. This will result in you losing all keys and clicks since you previously pulsed, so if you are prone to this error auto-pulse regularly until it's fixed.

-[Image: otoqwisdz.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-26-2010, 04:28 AM
Post: #2
READ FIRST: Corruption/Random Character Errors
I'm sorry if I'm posting this in the wrong section (I'm guessing "should be posted within this post" means as a reply to your post?), but I did get this error but here's the information that you asked for.

Operating System: Windows 7 X64 Ultimate Edition

WhatPulse Version: 1.7

What I was doing: I cannot remember, but I did not get the normal screen of death, it showed my desktop background, only it was super distorted.

Programs run consistently: Skype, MSN, Firefox, Visual Studio 2008, Notepad++, ESET NOD32, Malwarebytes.

And here's the picture as requested:

img408.imageshack.us/img408/6199/whatpulseerrortheta.png

I hope this helps.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-30-2011, 12:25 PM
Post: #3
READ FIRST: Corruption/Random Character Errors
-Operating system
Windows Vista x32

-WhatPulse version
1.7

-What you were doing prior to the corruption/random characters
Nothing odd, after I restarted Windows the autopulse wanted to pulse. Then I got this error.

-Any programs you run consistently
mIRC and Google Chrome

-A picture of the error
ptpserver.com/upload/dm-1412963897680.png

(sorry for it but I had to post 15 messages before posting links)

-Any other relevant information you feel we need
no
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-02-2011, 11:19 PM (This post was last modified: 03-02-2011 11:25 PM by KakashiFNGRL.)
Post: #4
READ FIRST: Corruption/Random Character Errors
Hi there,

This problem has been bothering me for a long while... I can't even get a menu when I right-click it.

-Windows 7 Ultimate
-version 1.7
-I wasn't doing anything, all I wanted to do was pulse so I clicked it.
-Skype, Utorrent, WhatPulse, Explorer (recently upgraded but error was there beforehand.
-I can't make a picture of the error because it won't let me open it's menu
-Also, I opened my account and saw that the character error had replaced my pc's name...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-03-2011, 08:19 PM
Post: #5
READ FIRST: Corruption/Random Character Errors
Hi,

-Operating system
Windows Vista Home Edition
-WhatPulse version
1.7
-What you were doing prior to the corruption/random characters
Just some basic gaming cant remember which.
-Any programs you run consistently
Msn, Open office, logitech set point, logitech key-profiler, Realtek audio manager, logitech lcd-manager, Ati tray tools, Hydragrid and poweriso. That should be it.
-A picture of the error
The image of the error is just the same as the other, but this are the acount details, prety strange.
http :// img215.imageshack.us/img215/9979/25334159.png (cant post urls yet, sorry)
-Any other relevant information you feel we need
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-18-2011, 11:36 AM
Post: #6
READ FIRST: Corruption/Random Character Errors
Just like to point out that this error is a known issue with GameBooster, which unexpectedly terminates Whatpulse's session. Do not run GameBooster, as it corrupts Whatpulse and isn't that great anyway.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-21-2011, 06:31 PM
Post: #7
READ FIRST: Corruption/Random Character Errors
Hi everybody,

I can see that error message (exactly the same as in the image of the first post) quite often, maybe every 2 or 3 days...

Here are my settings :
- Windows 7 x64 Home Edition (well I guess it's Home Edition ; in French, it's called "Family Edition")
- Whatpulse version 1.7
- Consistently running programs : Dropbox, JDownloader, & quite often Firefox or Chrome.

Sometimes, it crashes while I'm watching a movie, working, surfing or even when I'm not using my computer...

Before, I was pulsing "manually". After a few crashes, I tried timer pulses but it still crashes...

Hope it will help...

[Sorry if my english is bad, you know the legendary skills of french people for foreign langages !]

Proud to be a cunt !
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-24-2011, 02:55 PM
Post: #8
READ FIRST: Corruption/Random Character Errors
- Windows 7 x64 Professional
- WP Version 1.7
- Consistenly running programs: Chrome, MS Expression Web, Notepad++, MSN, Winamp
-What you were doing prior to the corruption/random characters
Using my computer like every other day, and suddenly I noticed that auto-pulse didn't worked.

-A picture of the error
i1127.photobucket.com/albums/l626/dramirezi/error_whatpulse.png
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-27-2011, 02:55 PM (This post was last modified: 04-01-2011 04:48 AM by X-Kal.)
Post: #9
READ FIRST: Corruption/Random Character Errors
-Windows 7 Professional 64-Bit
-WhatPulse version 1.7
-Firefox 3.6.16, iTunes, XChat-WDK IRC client, Steam, Dropbox, Evernote and Eclipse Helios were all running on my machine.
-Same as above.
- http://i.imgur.com/BDNd3.png

Good luck figuring it out.

EDIT: Feel I should clarify, there was no blue screen or anything for me. It just tried to pulse at 20,000 keys and the error message popped up.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-14-2011, 06:41 PM
Post: #10
READ FIRST: Corruption/Random Character Errors
I hadn't had this happen until today. I was going to pulse about ~20,000 keys and I got the random characters error.

I logged out and logged back in and it's now working again but here's the information that I have that you requested:

- Windows 7 Professional 64 bit
- WhatPulse version 1.7
- Chrome, Visual Studio 2010, SQL Server Management Studio, Outlook, Dropbox

I forgot to take a screenshot but if it happens again I'll be sure to. I hope you guys can figure this out but I've been doing this for months and this was the first time I've ever seen it.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Random crashing when trying to pulse Robby250 0 1,425 12-13-2014 03:27 PM
Last Post: Robby250
  Random continuous crash mike87 16 14,995 02-01-2013 08:29 AM
Last Post: defurious
  Random crashes Daylen 1 3,087 01-08-2013 11:44 AM
Last Post: smitmartijn
  Winpcap errors Shiny_Charizard 2 3,973 12-23-2012 02:28 AM
Last Post: Firekip
  Pulsing doesn't work (no errors) [GMOT]EternalFlamez 7 6,114 10-30-2012 03:36 PM
Last Post: EternalFlamez
  Big Lose if can't fix Corruption/Random Character Errors without reset 1geeky 5 5,852 09-29-2011 12:09 PM
Last Post: 1geeky
  Strange Errors No access to /some/path/event9 jcrawford 10 2,729 10-06-2010 06:24 PM
Last Post: jmrk
  Token reset errors commentator 2 3,483 09-04-2010 02:06 PM
Last Post: smitmartijn
  Pulse errors .. invalid token ... Naki-BoT 5 4,723 12-20-2009 10:10 AM
Last Post: navi42
  READ FIRST: Read before asking for support! bobL 1 10,020 07-09-2009 12:01 PM
Last Post: bobL

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)