WhatPulse Forums » Support » Client software v » WhatPulse Portable Issues Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WhatPulse Portable Issues
10-26-2010, 05:35 PM
Post: #1
WhatPulse Portable Issues
Hey-a.
Using WhatPulse 1.7 on Windows XP, I cannot use the "Portable" option. When I check the tickbox in the options dialog, it activates like nothing's wrong. However, when I exit WhatPulse, it crashes (Giving me the "Send Error Report" thing from Windows). When I re-launch WhatPulse, the portable option is turned off.

Suggestions? Requests for more info?

If I can get the portable feature working, it would be greatly appreciated, as I use WhatPulse on various school machines, and would like to get a grasp on how much I actually work on them. Tongue
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-27-2010, 06:59 AM
Post: #2
WhatPulse Portable Issues
Post it as a bug via the redmine bugtracker. http://redmine.whatpulse.org. -- Yes, you'll have to register, again.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Updating from jessie to buster breaks whatpulse [GoT]Jewest 0 12 09-13-2019 12:27 PM
Last Post: [GoT]Jewest
  Whatpulse isn't running after upgrading Ubuntu 1geeky 0 92 08-06-2019 05:46 AM
Last Post: 1geeky
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 2 345 07-28-2019 08:11 PM
Last Post: Franck.Dernoncourt
  WhatPulse 64bit install on Lubuntu 19.04 SiKTheGreatOne 0 211 06-30-2019 02:49 AM
Last Post: SiKTheGreatOne
  WhatPulse not opening on Manjaro Linux (Arch distro) tboxley 4 582 05-26-2019 11:30 AM
Last Post: FamilienVater
  Whatpulse won't start, Unable to install crashRpt! Bai.Bing 0 227 05-24-2019 01:02 PM
Last Post: Bai.Bing
  Whatpulse is not recognizing internet traffic Lodisen 8 779 05-22-2019 05:35 PM
Last Post: Trapton
Exclamation giving pcap permissions breaks whatpulse ajencks1 0 321 04-18-2019 01:08 AM
Last Post: ajencks1
  [Edited] Whatpulse does not work with libssl-dev 1.1.0 jhepburn 4 3,379 03-07-2017 11:11 PM
Last Post: swissboney3
  [CLOSED] docker and whatpulse Sc0rian 16 4,816 11-12-2016 11:23 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)