WhatPulse Forums » Support » Client software v » Boring on no avaible connection Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boring on no avaible connection
10-12-2010, 01:19 PM
Post: #1
Boring on no avaible connection
Hi all.
Dunno if somebody already talked about this problem with Whatpulse 1.7 on no internet connection avaible ("impossible to reach the server" or something similar)... I made a quick search in the forum and found nothing, so I "dare" to open a new thread... I'm sorry if this is already a well-know problem. Smile

Anyway the problem is that with version 1.7 the Whatpulse demon keeps popping up the "Impossible to connect to the server" (or similar) messages continuosly... and this is boring a lot, and makes using Whatpulse in "offline" almost impossible!
It also pops-up a sort of blank window each time it tries to connect (up to 30 times or around).

This didn't happen with Whatpulse 1.6, so it's a 1.7 matter.
With Whatpulse 1.6 it just warned once that the connection to server was impossible, and then keeped trying silently, like a demon should be.

My operating system are two Windows XP: a Professional SP2 and a Home SP3.

by Patcha [/url] [SIGPIC][/SIGPIC]
- [url=http://whatpulse.org/referral/14506]Whatpulse Doc?

- - my YouTube channel
-16/05/2012- NEW! -> [DIRT 3] - Mini Countryman Rally Edition - Bobsleigh Challenge - Logitech G27 - Full HD
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-13-2010, 01:53 AM
Post: #2
Boring on no avaible connection
Actually, this DID happen in 1.6.2.1, I have no clue about 1.6, considering that build must've been around before I even joined. I have had this come up a few times when I boot my computer, and there's no active connection. But never if the connection simply dies, even if I restart the program. Is there anything else you can mention? It would be helpful to the devs if/when they see this.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-13-2010, 03:17 PM
Post: #3
Boring on no avaible connection
Strange, I had no similar problem with 1.6 (dunno if also .2.1) on my netbook when I used around without connection... but now with 1.7 I have the problem on both PC.

by Patcha [/url] [SIGPIC][/SIGPIC]
- [url=http://whatpulse.org/referral/14506]Whatpulse Doc?

- - my YouTube channel
-16/05/2012- NEW! -> [DIRT 3] - Mini Countryman Rally Edition - Bobsleigh Challenge - Logitech G27 - Full HD
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  VPN-connection Ruben_Koster 6 3,152 04-13-2016 06:54 PM
Last Post: LukeLR
Question [Missing Feature] Not monetizing bridged internet connection! Wiloxe 2 2,593 09-10-2015 06:05 PM
Last Post: Wiloxe
  Cannot pulse: connection timed out/closed Anoxic 1 2,506 06-17-2015 09:46 AM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Linux 2.4.1 critical CPU usage+temp when no network connection vonunov 1 2,910 03-13-2015 08:41 AM
Last Post: smitmartijn
  Inactive interfaces, PPPOE connection Cyph 3 3,415 01-01-2015 09:11 PM
Last Post: smitmartijn
  Internet Connection Tethering abpop 1 3,392 04-07-2014 02:25 AM
Last Post: Century0
Music [MAC] after connection loss WP asks for admin password guitarist.nl 12 19,773 03-20-2013 02:47 PM
Last Post: jolie
  Continuous connection Multivitamine 1 4,550 01-04-2013 01:53 PM
Last Post: dutchmega
  Crashing After losing internet Connection ha1o2surfer 5 8,522 12-27-2012 08:03 PM
Last Post: ha1o2surfer
  Failed Connection lacroserocks 4 5,547 09-15-2010 04:52 PM
Last Post: lacroserocks

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)