WhatPulse Forums » Support » Client software v » Unknown server message, please try again later. ?!? Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unknown server message, please try again later. ?!?
08-18-2010, 10:24 AM
Post: #1
Unknown server message, please try again later. ?!?
Hello Guys, i am waiting since years for a Version from Whatpulse that work trough the Proxy from my company Sad

Now with Version 1.7 i think that it will be work maybe and i configure all the Ip's etc. and this is coming out: Unknown server message, please try again later.

The Proxy Settings are: IP 192.168.137.1 and Port is 3128 with Authentication.

But it dosnt work. Maybe someone have a idea?!

Best regards

K_H_K

P.S.: Sorry for my bad english ;-(
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-18-2010, 05:50 PM
Post: #2
Unknown server message, please try again later. ?!?
What do you see with the webbrowser on the same proxy?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-18-2010, 08:11 PM
Post: #3
Unknown server message, please try again later. ?!?
Sorry but i dont unterstand what u mean?!

When i go in the Internet with any Webbrowser i have to use this Proxy.

So my Internet everytime go trough this one.

Do u mean that?

Best regards

K_H_K
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-19-2010, 04:39 AM
Post: #4
Unknown server message, please try again later. ?!?
Try posting in German, we may understand you a little bit better. (Assuming based on your IP you are German.)

~Century0
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-26-2010, 06:40 AM
Post: #5
Unknown server message, please try again later. ?!?
Ok dann also auf Deutsch:

Ich habe versucht WhatPulse auf der Arbeit einzurichten. Wir benutzen dort einen Proxyserver. Über diesen Proxy surfe ich auch im normalen Internet (Port 80)

Leider kann ich aber keine Verbindung von WhatPulse zum Server aufbauen.

Es kommt immer die Fehlermeldung: Unknown server message, please try again later.

Woran könnte das liegen?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-26-2010, 07:03 AM
Post: #6
Unknown server message, please try again later. ?!?
Let's see what happens when you configure WhatPulse to use the same port that you use for regular browsing, i.e. 80, not 3128. Also, use the same authentication settings as for your browser.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-26-2010, 03:38 PM
Post: #7
Unknown server message, please try again later. ?!?
jmrk Wrote:Let's see what happens when you configure WhatPulse to use the same port that you use for regular browsing, i.e. 80, not 3128. Also, use the same authentication settings as for your browser.

Based on what you said in German this sounds like the best thing to try. Let us know how this works out. You can reply in English and German if you prefer.

~Century0
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-30-2010, 11:24 AM
Post: #8
Unknown server message, please try again later. ?!?
Ich benutze im Internet Explorer den Port 3128. Also die Einstellung im Internet Explorer ist genau diese:


image-upload.de/file/AXujnD/cdc62bceff.jpg

Genau mit diesen Einstellungen gehe ich in das Internet!


In English:

I user the Port 3128 in my Internet Explorer too. The configuration in my Internet Explorer is this:

image-upload.de/file/AXujnD/cdc62bceff.jpg
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-03-2010, 12:20 PM
Post: #9
Unknown server message, please try again later. ?!?
I hit this all the time with my VPN turned on but if I submit them manually it works fine - is there a fix in the work for this?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-04-2010, 02:03 PM
Post: #10
Unknown server message, please try again later. ?!?
We've not seen K_H_K try to fill out the proxy settings inside WhatPulse yet, so from my point of view; there's not to fix yet. ;-)

I've just tried using a proxy with (aprox.) the same settings as K_H_K has and it worked.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Server is down due to maintenance _V_ 6 3,115 01-02-2020 05:02 PM
Last Post: _V_
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 3 2,919 09-24-2019 10:56 PM
Last Post: kolah
Bug server error sggxp 0 1,368 04-25-2019 04:50 AM
Last Post: sggxp
  [CLOSED] Account or computer unknown! FH_3 3 5,858 05-30-2016 01:15 AM
Last Post: Zweieck2
  Server Error Missing INput Please COntact the Developers arsha99 1 3,092 07-01-2015 07:41 PM
Last Post: smitmartijn
  Server Error: Missing Input tboxley 2 3,922 05-26-2015 07:22 PM
Last Post: smitmartijn
Exclamation [UNSUPPORTED] Windows 2008 Server propphet 3 3,861 04-16-2015 07:42 PM
Last Post: nimd4
  [SOLVED] [Mac 10.10] Total keycount: unknown CJS7070 3 2,969 03-27-2015 08:56 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] libeay32.dll and ssleay32.dll is missing? Windows 2008 server SeeEmAge 1 5,045 01-11-2015 04:18 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] how to install whatpulse on linux server hwebb 1 3,283 01-10-2015 12:11 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)