WhatPulse Forums » Support » Client software v » Microsoft Visual C++ Runtime Library Error on startup Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Microsoft Visual C++ Runtime Library Error on startup
05-26-2010, 03:52 AM (This post was last modified: 05-26-2010 03:58 AM by clueless222.)
Post: #1
Microsoft Visual C++ Runtime Library Error on startup
I am currently running the latest Whatpulse version for Windows (XP Pro SP3 x86). There is only one account on the computer and yes it does have Administrator access.
The error it gives me is:
"Runtime Error!

Program: C:\Program Files\WhatPulse\WhatPulse.exe

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please conact the application's support team for more information."

It seems to do this no matter what's open because it's one of the first things to open when I boot up the computer, it never runs anymore and it used to work but I can't recall when it stopped working.

I wasn't sure if this was a WhatPulse error or a Visual C++ error and would like to know.

Any help is much appreciated.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-26-2010, 08:24 AM
Post: #2
Microsoft Visual C++ Runtime Library Error on startup
If you do a forum search for 'visual c++ runtime', you'll get some results in aid of fixing your problem.

Thanks!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 8 2,920 08-24-2019 08:52 AM
Last Post: ste0
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 2 347 07-28-2019 08:11 PM
Last Post: Franck.Dernoncourt
Bug server error sggxp 0 233 04-25-2019 04:50 AM
Last Post: sggxp
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 642 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 1,330 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
  [CLOSED] Debian Stretch: OpenSSL library not found wullxz 1 674 02-27-2017 05:31 PM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] SSL Handshake Error JetSet 9 1,415 01-09-2017 09:39 AM
Last Post: AmokOwe
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 2,453 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] OS X no longer starts, crashes on startup stuthemonkey 3 881 10-01-2016 06:34 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Client freezes and crashes on first startup Creator13 1 824 03-06-2016 12:43 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)