WhatPulse Forums » Support » Client software v » People with lag-issue wanted! Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
People with lag-issue wanted!
09-27-2007, 12:13 AM
Post: #21
People with lag-issue wanted!
I have major mouse lag when it starts, and when I pulse, when I change any hardware (like Removable HardDisks), and when starting large applications. This is not the case when what pulse is off. nolag.exe makes no difference. Here are my stats.

Windows MCE 2005 R2
2GB Ram
AMD Turion64 X2 (3.6ghz)
NVIDIA GeForce Go 6150
160GB HDD (defraged)
80% Free resources.
Quote this message in a reply
01-13-2008, 12:27 AM
Post: #22
People with lag-issue wanted!
Is there any WhatPulse tester with the lag issues?
I have a new (test) version, which has a changed counting core. I would like someone to test this out - but I haven't got the lags. Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-13-2008, 10:03 AM
Post: #23
People with lag-issue wanted!
I'm not a WhatPulse tester, but I posted it on a forum where many testers are Wink
Hopefully they'll react Tongue

I hate cheaters :evil:

[Image: 186449.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-13-2008, 01:30 PM
Post: #24
People with lag-issue wanted!
Pimorez Wrote:I'm not a WhatPulse tester, but I posted it on a forum where many testers are Wink
Hopefully they'll react Tongue

GoT? Big Grin

There are 10 sorts of people, those who know binary, and those who don't.
[Image: 2604687.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-13-2008, 04:28 PM
Post: #25
People with lag-issue wanted!
Probably Tongue

Look that *Kuch* hyperlink Tongue

I hate cheaters :evil:

[Image: 186449.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-16-2008, 09:55 AM
Post: #26
People with lag-issue wanted!
I've got lag. But only on the machine at work, wich can't connect to the Whatpulse project. Testing will be useless...

Quote:If a law is unjust, a man is not only right to disobey it, he is obligated to do so. ~ Thomas Jefferson.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-04-2008, 10:19 AM
Post: #27
People with lag-issue wanted!
WIN XP SP2.

Sempron (P) 3000+ 1.8 GHz
600 MT/s (mega transfers/second)
Socket 939.

GeForce 7600 GS (512 Passive).

2gb ram.

Motherboard
Manufacturer: MSI
Motherboard Name: MS-7184
HP/Compaq motherboard name: AmethystM-GL6E

Lag issues, yeah ? :evil: When pulse is running, i get major mouse lag, everytime i open a application (Mediaplayer,all games,outlook etc etc) It will remain lagging for about 4-6 sec and then it stops. First i thought it was something to do with the XP mouse acceleration...Its very annoying, and its stopping me from running this fine app.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-13-2008, 11:03 PM
Post: #28
People with lag-issue wanted!
TheGambler Wrote:and when you disable mouse distance?
...never tried :-F Used to lag when playing CounterStrike, but I don't have it anymore. The Nolag.exe had/has no problems.

GA-8I848P-G & Intel Celeron 2.66 w/1GB DDR (Single channel), ASUS9550. Windows XP Professional SP2.

[Image: 2itq8g6.png]
^ This was cool xD
[Image: mcdty0-3.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-08-2008, 08:56 PM
Post: #29
People with lag-issue wanted!
My keys sometimes lag as well. Especially when playing Stepmania or Flash Flash Revolution. Using the nolag solves the problem though.

[Image: tomnookfinal.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-19-2008, 03:11 PM
Post: #30
People with lag-issue wanted!
I use Microsoft Windows XP Pro SP2.
I am currently experiencing a major lag when WhatPulse 1.5b is running.
When I end the process, or exit it, everything goes back to normal.
I use Kaspersky Internet security 7.0.
I use an Intel Core 2 Duo E4400 Processor, and have 1GB of Transcend DDR667 RAM.
Please help.

BESTpedia!
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Per-Application Pulsing Issue. micycle 14 10,804 04-12-2015 12:43 PM
Last Post: micycle
  I can see my stats but other people cant? NunoLava1998 4 4,213 05-11-2014 11:53 AM
Last Post: smitmartijn
  Network counting issue tim95 3 5,738 12-01-2013 09:20 AM
Last Post: smitmartijn
  WhatPulse lost past keyboard pushes/clicks also unpulsed issue JantsoP 1 6,556 10-19-2013 10:47 AM
Last Post: smitmartijn
  User name issue Craig.Huffstetler 2 4,923 01-31-2013 02:27 PM
Last Post: xarquid
  Invalid token issue Spark Fearow 2 4,790 09-14-2010 04:56 PM
Last Post: Century0
  Logitech G15v2 issue BassWave 4 4,680 09-15-2009 09:47 PM
Last Post: BassWave
  Help wanted: Distribution? smitmartijn 5 2,669 06-29-2009 01:19 PM
Last Post: psd
  Account setup issue MakCity 4 2,901 05-14-2009 12:04 PM
Last Post: Joran

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)