WhatPulse Forums » Support » Client software v » Cant connect to proxy server? Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cant connect to proxy server?
01-27-2010, 02:53 AM
Post: #1
Cant connect to proxy server?
When I click Pulse Now! I get a pop-up saying Proxy Error: Can not connect to proxy.

Or Error: Can't connect to server.

Anyone know a solution? :confused:
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 3 578 09-24-2019 10:56 PM
Last Post: kolah
Bug server error sggxp 0 318 04-25-2019 04:50 AM
Last Post: sggxp
  Proxy settings disappearing sim642 3 1,802 10-02-2015 06:07 AM
Last Post: Bloopy
Information Proxy Problems with Win8 x64 and company network W3a$el 0 982 07-22-2015 12:19 PM
Last Post: W3a$el
  Server Error Missing INput Please COntact the Developers arsha99 1 1,668 07-01-2015 07:41 PM
Last Post: smitmartijn
  Server Error: Missing Input tboxley 2 2,282 05-26-2015 07:22 PM
Last Post: smitmartijn
Exclamation [UNSUPPORTED] Windows 2008 Server propphet 3 2,223 04-16-2015 07:42 PM
Last Post: nimd4
  [SOLVED] libeay32.dll and ssleay32.dll is missing? Windows 2008 server SeeEmAge 1 3,615 01-11-2015 04:18 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] how to install whatpulse on linux server hwebb 1 2,072 01-10-2015 12:11 PM
Last Post: smitmartijn
  [NOTSUPPORTED] Server network information not correct Eroticus 2 2,715 10-19-2014 09:36 AM
Last Post: Eroticus

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)