WhatPulse Forums » Support » Client software v » [FIXED] SSL Handshake Error Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[FIXED] SSL Handshake Error
01-04-2017, 09:53 AM (This post was last modified: 02-19-2017 07:37 PM by smitmartijn.)
Post: #1
[FIXED] SSL Handshake Error
Both of my Windows 10 machines with 2.7.1 have been getting this handshake error for over 2 days and are unable to send any pulses. My other Windows 10 machine using 2.5 is not getting this error and is sending pulses. Any ideas?

Thanks,

Pete
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-04-2017, 07:35 PM
Post: #2
RE: SSL Handshake Error
Hi JetSet,

Could you check whether it's been resolved in the mean time? Wondering if a SSL certificate update caused it, although the gross amount of pulses didn't seem affected.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-04-2017, 11:44 PM
Post: #3
RE: SSL Handshake Error
Yes, one of my machines has now pulsed, I'll try the other machine in the morning as its in my daughters bedroom and I don't want to wake her.

Thanks,

Pete
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-08-2017, 04:29 PM
Post: #4
RE: SSL Handshake Error
I'm getting this error too and I've got 14k keys and 2.5k unpulsed now. I won't lose them, right?

[Image: 486648.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-08-2017, 05:28 PM
Post: #5
RE: SSL Handshake Error
(01-08-2017 04:29 PM)AmokOwe Wrote:  I'm getting this error too and I've got 14k keys and 2.5k unpulsed now. I won't lose them, right?

I'm also having the same issue at the moment.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-08-2017, 07:06 PM
Post: #6
RE: SSL Handshake Error
Happens to me aswell, both of my computers. For 4hrs now.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-08-2017, 07:23 PM
Post: #7
RE: SSL Handshake Error
Both of my Windows 10 machines have reverted to the handshake error. It looks to have happened just over 4 hours ago.

Pete
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-08-2017, 07:52 PM
Post: #8
RE: SSL Handshake Error
Same problem here. WhatPulse on OS X 10.11.6
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-08-2017, 09:35 PM
Post: #9
RE: SSL Handshake Error
And now works again Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-09-2017, 09:39 AM
Post: #10
RE: SSL Handshake Error
Works again!

[Image: 486648.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 2 289 07-28-2019 08:11 PM
Last Post: Franck.Dernoncourt
Bug server error sggxp 0 213 04-25-2019 04:50 AM
Last Post: sggxp
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 570 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 1,236 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
  [FIXED] [W10] Pulsing every minute on 2.7 Wopian 7 1,574 06-26-2016 09:59 PM
Last Post: Wopian
Bug [FIXED] Premium on site does not match premium on client fractalsauce 3 878 06-26-2016 06:10 PM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] Keyboard heatmap color mix up d3ullist 1 669 06-24-2016 06:49 PM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] Unable to Install 2.7 dj_chalky 2 804 06-01-2016 01:53 PM
Last Post: dj_chalky
  [FIXED] Cannot open the "I" button in input/network/uptime screen YoshiIsAwsum 2 881 05-03-2016 08:02 PM
Last Post: YoshiIsAwsum
Rainbow [FIXED] Can't open a specific panel with the "i" button Tennouzu Claudia 4 1,221 04-01-2016 07:38 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: